Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dívčí jednodílné nebo dvoudílné plavky – které si vybrat?

PR článek

Léto je tu, a tak je nejvyšší čas pořídit nové dívčí plavky. Pro menší i větší holky jsou v nabídce dvoudílné či jednodílné modely v nejrůznějších střizích a barvách. Mezi jakými plavkami můžete během letošní sezony vybírat a z jakých materiálů by měly být ideálně ušité?

Dívčí dvoudílné plavky versus dívčí jednodílné plavky

Jako první holky při výběru nových plavek zajímá jejich design, na který se designéři zaměřují čím dál více. Zatímco menší holčičky jistě zaujme provedení s volánky či veselými obrázky, větší dívky mají v oblibě puntíkované nebo pruhované dívčí plavky. 

Z hlediska střihu se dívčí plavky dělí na dívčí plavky jednodílné a dívčí plavky dvoudílné. Jaké jsou mezi nimi rozdíly a po kterém modelu sáhnout?

Dívčí jednodílné plavky zakryjí bříško i větší část zad, které jsou tak mnohem více chráněny před slunečním zářením. Skvěle drží na těle a nespadnou i při divokých vodních radovánkách. Jejich nevýhodou je delší doba schnutí kvůli většímu množství látky.

Dívčí dvoudílné plavky se malým dívkám mnohem snadněji oblékají a vršek i spodek lze snadno kombinovat i s dalšími dvoudílnými modely. Dvoudílné plavky poskytují menší komfort při plavání a oproti jednodílným plavkám, které se doporučují i pro sportovní účely a aktivní plavání, jsou dvoudílné plavky ideální pro rekreační chvilky u bazénu či na pláži. 

Zdroj: unsplash.com/

Výběr vhodného materiálu dívčích plavek

Nejen dívčí plavky se obvykle vyrábí z materiálů z umělých vláken, jako je polyester, polyamid nebo nylon, často s příměsí elastanu. 

Jedná se o materiály, které velmi dobře snáší působení vnějších podmínek, a tak odolají chlorované vodě, slunci, písku, mořské soli i opalovacím krémům.

Dále je u plavek podstatné, aby dobře snášely neustálé namáčení a vysoušení. Opravdu kvalitní materiál je proto nezbytný, aby dívčí plavky správně držely a neztratily nic ze svého původního tvaru ani funkčnosti.

Opomenout samozřejmě nesmíme ani již zmíněný design, který je pro dívky nejdůležitější. Při výběru nových plavek proto vždy berte ohled na jejich názor.

Zdroj textu: https://4fstore.cz/blog/post/plazova-moda-co-bude-hitem-leta 

Tento příspěvek je sponzorován společností OTCF Czech Republic s.r.o.

Ohodnoť článek

Štítky plavky, materiál, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dívčí jednodílné nebo dvoudílné plavky – které si vybrat?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.