Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bojujete s vlhkostí? Kvalitní odvlhčovač vás jí zbaví jednou pro vždy

PR článek

Vlhkost trápí řadu domácností, obzvlášť v zimních měsících. I když se boj s ní může zdát nekonečný, existují řešení, jak s ní efektivně zatočit. Jedním z nich je pronájem odvlhčovače, který je o 60 % účinnější než běžné metody odvlhčování. Jak odvlhčovače fungují a kde si je můžete pronajmout?

Proč se vyplatí použít odvlhčovač?

Pokud máte doma vlhko, určitě se snažíte problém řešit častým větráním a vytápěním. Tím však nejen zvyšujete výdaje za vytápění, ale také nějak zvlášť nepřispíváte k odvlhčení místností.

Chcete-li s vlhkostí zatočit jednou provždy, budete muset vytáhnout větší kalibr v podobě odvlhčovače. S jeho pomocí doma zlepšíte kvalitu ovzduší a zamezíte tvorbě plísní, které mohou ohrožovat zdraví členů vaší domácnosti. Mohou totiž způsobovat alergie i respirační choroby a často se podílí také na vzniku vážných onemocnění.

Odvlhčovač vám však pomůže i s vaším rodinným rozpočtem. Nižší vlhkost vzduchu vede k jeho rychlejšímu ohřevu, čímž snížíte svou spotřebu energií. Navíc nemusíte investovat tisíce do nákupu vlastního zařízení. Půjčovna odvlhčovačů REMKO vám ho půjčí za pár stovek na několik dnů až měsíců. Platí přitom, že čím delší je délka pronájmu, tím nižší je finální cena.

Jaké typy odvlhčovačů existují

V nabídce půjčovny REMKO najdete zařízení vhodná jak pro domácnosti, tak i pro průmyslové využití. První z variant se hodí pro menší místnosti, jako jsou kanceláře, koupelny nebo sklady.

Například model ETF 320 zvládne vysušit až 30 litrů vody denně a díky zabudovanému hygrostatu nevyžaduje vaši asistenci. Samozřejmostí jsou i kolečka, která vám usnadní manipulaci.

Pro náročnější podmínky, například vysoušení staveb či po povodních, jsou k dispozici průmyslové odvlhčovače. REMKO pronajímá modely z řady AMT, které zvládnou ovzduší zbavit až 80 litrů vody denně. Kromě toho jsou vybaveny pokročilými funkcemi a prachovými a uhlíkovými filtry. Umístit je lze do místnosti o objemu až 800 m³.

Jak na pronájem odvlhčovače

Pokud neplánujete odvlhčovač používat dlouhodobě nebo si nejste jistí, že je pro vás správnou volbou, můžete si ho nejprve půjčit. U REMKO máte na výběr ze dvou řad modelů.

Nejste-li si jistí, který z nich je pro vás vhodný, neváhejte se poradit s pracovníky firmy. Pouze jim popíšete vaše prostory, včetně jejich rozměrů, a oni pro vás vyberou vhodný odvlhčovač. Po domluvě vám zařízení doručí na adresu a seznámí vás s jeho ovládáním.

REMKO vám dokáže navrhnout i komplexnější řešení, kdy můžete pronájem odvlhčovače zkombinovat například s dodávkami tepla. Nic není nemožné. Stačí, když pracovníky seznámíte se svým problémem, a oni pro vás navrhnou účinné řešení.

Ohodnoť článek

Štítky odvlhčovač, vlhkost, topení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bojujete s vlhkostí? Kvalitní odvlhčovač vás jí zbaví jednou pro vždy  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.