Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vlastní potisk trička s pomocí AI

PR článek

Pořiďte si do šatníku nové originální tričko, jaké nikdo jiný nemá. Tričko si vytvoříte sami, a nebojte, výtvarný talent ani technické dovednosti k tomu potřebovat nebudete. Pomocnou ruku vám podá umělá inteligence ve službě – Vytvorsipotisk.cz.

Tvorba vlastního trička je díky AI hračka

Pokud máte alespoň základní představu o tom, jak by vaše tričko mělo vypadat, máte téměř vyhráno. Od finálního produktu vás dělí několik jednoduchých rozhodnutí a kliknutí.

Nejprve si musíte vybrat tričko (nebo jiný kus oblečení), na které chce tisknout. Zvolit je třeba typ trička, jeho velikost a také barvu. Tisknout lze jak na trička s krátkým rukávem, tak na trička s dlouhým rukávem, na trička s límečkem i na trička funkční. Záleží jen na vás, co preferujete.

Následuje tvorba návrhu. Pokud nemáte vlastní obrázek nebo text, který chcete na tričko natisknout, požádejte o pomoc umělou inteligenci na Vytvorsipotisk.cz a popište jí co nejpřesněji svou představu. Nemusíte psát dlouhé romány, AI se spokojí s jednou větou.

Napsat můžete třeba: „Miluji letní dovolenou u moře a západy slunce.“ nebo „Spící kočky v louce plné pampelišek a kopretin jsou roztomilé.“ Umělá inteligence si s vaší představou poradí a za pár sekund vám naservíruje krásný romantický obrázek.

Pak už stačí obrázek jen upravit, případně k němu doplnit nějaký text, a poslat vše do tisku. Potisk triček je rychlý, expresní dodání je možné již do 48 hodin.

Speciální tip pro vás: Pokud máte vlastní obrázek nebo fotografii, umělá inteligence vám ho pomůže upravit (zlepší jeho kvalitu, odebere pozadí apod.).

Revoluce v potisku triček

Trička s vlastním potiskem jsou velmi oblíbená jako vánoční či narozeninové dárky. Nechávají si je také vytvořit nejrůznější sportovní týmy nebo školní třídy.

Jednoduché nápisy, piktogramy a nudné obrázky však už dávno neletí. Dnes jsou trendy vlastní potisky vytvořené během pár sekund pomocí AI. Tak buďte i vy kreativní a nechte AI, ať promění vaše sny a představy v realitu.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky obrázek, umělá inteligence, vytvorsipotisk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlastní potisk trička s pomocí AI  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.