Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Galaxy S24 FE a řada Galaxy Tab S10 přináší zářivé barvy, špičkový výkon a Galaxy AI

PR článek

Samsung představil nové špičkové tablety řady Galaxy Tab S10 i novou fanouškovskou edici mobilů Galaxy S24 FE, která svými barvami prozáří podzimní pošmourno. Novinky nasedly na vlnu Galaxy AI a přinášejí nové mobilní zážitky i nepřekonatelný výkon.

Obě novinky jsou přímo určené moderním uživatelům a stavějí na osvědčených funkcích, které v nové generaci vypilovaly k dokonalosti. Přinášejí lepší výkon, precizní kameru či špičkový design a pokročilou umělou inteligenci Galaxy AI.

Galaxy S24 FE se letošní podzim oblékla nejen do zářivých barev

Přišel ideální čas na upgrade. Fanouškovská edice špičkové třídy Galaxy S24 podpoří kreativní duše a sladí se s osobností každého fanouška Samsung. Stylové barvy doplňuje tenčí rámeček, zaoblené tvary a odolný hliníkový rám. Inspirujte se jasnou žlutou, rozzářenou zelenou, okouzlující modrou či elegantní černou.

Novinka zachytí každý detail a udělá z vás toho nejlepšího fotografa. Disponuje totiž nejen výbornou fotovýbavou, ale špičkovou kvalitu podporuje i skvělý obrazový procesor ProVisual Engine a umělá inteligence. Díky ní dostanete neuvěřitelnou kresbu detailů a kvalitní texturu. Uměla inteligence pomůže i s vylepšením fotek ve slabém světle a nočních portrétů. O to nejlepší se postará Asistent fotografií. K úpravám obrázku už nejsou potřeba specializované programy, vše zvládnete v mobilu, a to včetně retuše, mazání objektů a odlesků či vytváření skic.

Není to jen o focení, nový Galaxy S24 FE potěší i fanoušky mobilních her. Má výkonný procesor, větší odpařovací komoru, vysokokapacitní baterii nebo technologii Vision Booster, která se postará o krásné barvy a kontrast i ve slunečním světle.

Samozřejmostí je unikátní Galaxy AI, která z mobilu dělá parťáka v práci i komunikaci. Zkuste třeba nový způsob vyhledávání díky Circle to Search with Google či si na základě klíčových slov nechte napsat text nebo email.

Pracujte chytřeji s tabletem řady Galaxy Tab S10

Nová řada tabletů Galaxy Tab S10 je vůbec první řadou, která přichází spolu s funkcemi Galaxy AI. I přes zásobu inovací si nová řada uchovává svůj ikonický vzhled. Displej tabletu Galaxy Tab S10+ a Tab S10 Ultra má navíc vyspělou antireflexní technologii, která se postará o rušivé odlesky a vy vše uvidíte v úchvatných detailech z každého úhlu. K tabletu je navíc i precizní pero S Pen.

Tablety se můžou chlubit dlouhou výdrží baterie, rychlodobíjením i špičkovým výkonem, který oceníte při práci i tvoření. K těm nejlepším výsledkům vám dopomůže Galaxy AI. Díky S Penu se stanete mistrem psaní poznámek. S těmi pomůže funkce Poznámkový asistent, která digitalizuje ručně psané poznámky z porad či z přednášek, ale pokud jsou ručně psané poznámky váš styl, zkuste Pomocníka pro psané písmo, který vše uspořádá a zorganizuje. Třešničkou je také Překlad PDF souborů.

Díky velkým displejům objevíte nové možnosti AI kreslení, a pokud přidáte kryt s klávesnicí Samsung, vytvoříte si funkční prostředí počítače. Klávesnice mají nově AI tlačítko, které spustí Asistenční aplikace. K těm se dostanete i skrze S Pen a jeho novou funkci Bezdotykové příkazy s AI.

Kouzlo je v propojeném ekosystému

Obě novinky skvěle zapadají do ekosystému Samsung, to umožňuje bez problémů kopírovat a přenášet soubory či řídit domácí spotřebiče. V tabletu si například zobrazíte 3D mapu domácnosti, kde můžete ovládat třeba funkce SmartThings Energy. Vše už tradičně chrání vícevrstvý bezpečností systém Samsung Knox.

Na novinky se nyní vztahuje spousta akcí, s nimiž se opravdu vyplatí. Na stránce www.novysamsung.cz získáte při nákupu nových tabletů Galaxy Tab S10+ nebo Tab S10 Ultra výkupní bonus až 10 000 Kč. Na nový telefon Galaxy S24 FE se vztahuje výkupní bonus ve výši 3 000 Kč a obě nabídky platí do 31. října. Při koupi telefonu či tabletu do 4. října získáte navíc 50% slevu na ochranné pouzdro na mobil či na kryt s klávesnicí pro tablet. Dalších 10 % je připraveno pro studenty s ISIC, do 31. října ji můžou využít ve vyhrazené části e-shopu samsung.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Samsung Galaxy, Samsung, tablet, umělá inteligence, počítačová klávesnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Galaxy S24 FE a řada Galaxy Tab S10 přináší zářivé barvy, špičkový výkon a Galaxy AI  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.