Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Sobota 26. října 2024  |  Svátek má Erik
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

PENNY je partnerem Sokolského běhu a zve Čechy k oslavě 28. října pohybem

PR článek

Na státní svátek 28. října se po celé České republice uskuteční již 6. ročník Sokolského běhu republiky. Na více než 70 místech v republice se každoročně scházejí tisíce účastníků všech věkových kategorií. PENNY se jako dlouholetý partner akce opět připojuje k podpoře této oblíbené události, která spojuje oslavy českých tradic s aktivním pohybem.

Společnost PENNY podporuje v rámci svého projektu Hýbeme se hezky česky tuto událost již několik let. „Spojení s Českou obcí sokolskou je pro nás přirozené, protože společně sdílíme stejné hodnoty – podporu zdravého životního stylu, komunity a aktivního života. Sokolský běh republiky představuje pojítko mezi láskou k pohybu a národní hrdostí. Je skvělé být součástí akce, která má u lidí všech generací tak pozitivní odezvu a kterou si oblíbily tisíce běžců po celé republice,“ uvedl Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY.

PENNY a Sokol spolupracují řadu let a společně již uskutečnili mnoho úspěšných projektů, včetně podpory letošního Všesokolského sletu. Kromě toho PENNY podporuje aktivní životní styl i skrze další iniciativy, jako je generální partnerství české fotbalové reprezentace, regionálního fotbalu a také podpora amatérských běhů „Běhej lesy“ po celé republice. „Aktivně se podílíme na podpoře sportu napříč Českem a těší nás, že můžeme přispívat k šíření zdravého životního stylu hned několika projekty,“ dodává Vojtěch.

Účastníci Sokolského běhu se mohou těšit nejen na skvělý sportovní zážitek, ale také na občerstvení od PENNY, které zahrnuje startovní balíček se svačinou a občerstvovací stanice s čerstvým ovocem a dalšími pochutinami. Pro běžce v hlavním městě navíc bude připraven cateringový stan s teplým jídlem za výhodné ceny. A co víc, zákazníci, kteří předloží svou PENNY kartičku, budou mít na vybrané pochutiny výraznou slevu.

Přijďte si letos připomenout výročí vzniku republiky aktivně! Sokolský běh republiky je skvělou příležitostí, jak oslavit státní svátek pohybem a zapojit se do společné oslavy zdravého životního stylu. Najděte si svou trasu na: www.behrepubliky.cz.

O společnosti PENNY MARKET Česká republika

Společnost Penny Market s.r.o. je dceřinou společností mezinárodního obchodního řetězce REWE, který je jednou z největších světových obchodních společností. Na český trh Penny Market vstoupil před více než 25 lety v roce 1997 a zaměřil se na rozvoj své prodejní sítě zejména v regionech. Díky tomu dnes provozuje více než 410 prodejen, což je nejširší síť v ČR, a poskytuje práci bezmála 7 000 zaměstnancům. Pravidelně slaví úspěchy se svými produkty v programu Volba spotřebitelů, Česká chuťovka, a dalších. Svým zákazníkům pak nabízí věrnostní program PENNY karta.

Štítky penny, partner, sokolský běh, sokol, oslava, 28. října

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PENNY je partnerem Sokolského běhu a zve Čechy k oslavě 28. října pohybem  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.