Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Letní večerní dýchánky na zahradě zpříjemní venkovní osvětlení

PR článek

Večerní posezení na zahradě má své nezaměnitelné kouzlo. Je to jakýsi druh romantiky i dobrodružství. Asi není nikdo, kdo by si rád nesedl večer do houpacího křesla při cvrččím koncertu s chutným nápojem a neoddával se pohledu na noční oblohu.

Takový večerní dýchánek lze ještě umocnit tím, že si do zahrádky pořídíte venkovní osvětlení. Ať už v podobě zapichovacích světýlek, které lze umístit libovolně po celé zahradě, závěsných LED dekorací, které vypadají kouzelně nebo imitaci velkých svíček, kde nehrozí požár.

Solární zahradní osvětlení

Dnes již není potřeba elektřinu, abyste osvětlili celou zahradu nebo pouze určitá místa. Solární zahradní osvětlení se nabije během dne ze sluníčka. Nemusíte se tedy obávat, že by vám vzrostly náklady za energie. Výběr je pestrý a záleží pouze na vás, zda dáte přednost osvětlení, které se jednoduše zapíchne do země, zavěsí nebo upevní na plot či fasádu domu.

Kouzelné svítící dekorace

Osvětlení zahrady vám zpříjemní večerní pobyt. Jednak vy lépe uvidíte, budete se orientovat a navíc dekorativní osvětlení umocní kouzelnou atmosféru. Vybírat lze svítící kytky, lampičky, fontánky, vodotrysky, ale i závěsné koule, lampiony, lucerničky. Výtečné je, že tento typ dekorativního osvětlení lze umístit kamkoliv. Na strom, svítící řetěz omotat kolem keříku, lavičky, zapíchnout do země podél chodníčku či záhonů apod.

Světlo s pohybovým čidlem

Pokud máte obavu, že by vás světlo ze zahrady rušilo během nočního spánku, zvolte venkovní světlo s pohybovým čidlem. To se rozsvítí pouze v okamžiku, kdy senzor zaznamená pohyb. Když se odeberete do domu ke spánku, světlo zhasne. Rozsvítí se jen tehdy, když v jeho dosahu někdo projde. Což může odradit i nechtěnou noční návštěvu (zloděje). Osvětlení s čidlem je vhodné v blízkosti domu, kůlny nebo tam, kde chcete zvýšit bezpečný pohyb zahradou.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky osvětlení, zahrada, senzor, dekorace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní večerní dýchánky na zahradě zpříjemní venkovní osvětlení  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.