Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pohodlné a stylové. Lodičky na nízkém podpatku, které musíte mít

PR článek

Milé dámy, léto už je v plném proudu a vy se zrovna poohlížíte po nějaké elegantní obuvi, ve které budete pro své okolí neodolatelná? Vsaďte na dámské lodičky z internetového e-shopu Robelshoes.cz, které vám poskytnou maximální komfort a zaručí stylový look.

Ciťte se pohodlně při zemi

Hledáte propojení maximálního pohodlí a stylového vzhledu? Lodičky na nízkém podpatku jsou odpovědí na vaše přání. Pojďme si zmínit alespoň ty nejdůležitější důvody, proč by minimálně jedny měla mít ve svém botníku každá z vás.

Komfort na prvním místě

Dámy, sice se říká, že pro krásu se musí trpět, ale vězte, že jsou i způsoby, kterými se dá „trpění“ vyhnout, a to třeba nízkými podpatky. Nízký podpatek totiž šetří vaše záda a klouby, díky čemuž se v lodičkách budete cítit pohodlně po celý den.

Všestrannost a elegance

Výhodou této obuvi také je, že se hodí téměř ke všemu a směle ji tak můžete kombinovat s nejrůznějšími outfity. Avšak styl, který k lodičkám jde nejvíce, je elegance. S lodičkami vytvoříte ten pravý elegantní look, který vám dodá potřebný šmrnc. A nízkého podpatku se nebojte, ba naopak, ten eleganci jen přidá.

Buďte stabilní!

A v neposlední řadě je také důležité zmínit, že díky nízkému podpatku budete mít pocit stability a díky tomu vaši chůzi pod kontrolou!

Outfit do kanceláře ala office look

Jednou z nejlepších voleb, kam se lodičky hodí nejvíce, je právě pro kancelářskou práci. Takže pokud se často pohybujete v kanceláři a nebo vás čeká nějaký pracovní meeting, vsaďte na lodičky na nízkém podpatku. Výborně se hodí ke kalhotovému kostýmku či sukni stužkového střihu. Nebojte se outfit rozbít i výraznější barvou bot jako je například žlutá, červená či zelená.

Casual či večerní look? Žádný problém!

V případě, že chcete vytvořit dokonalý casual outfit, sáhněte po lodičkách společně dlouhými džíny, sukní či šaty. Můžete také přidat zajímavý doplněk v podobě náhrdelníku či výraznějších náušnic.

Chystáte se na večerní akci? Ani v tomto případě vás lodičky nezklamou! V případě nízkého podpatku doporučuje spíše kratší šaty a nebo šaty s rozparkem, kde vaše nohy dokonale vyniknou a vytvoří tak sexy neodolatelný vzhled.

Tip pro fajnšmekry

Pro ty z vás, které rády experimentujete a preferujete spíše sportovnější styl, nebojte se vytvořit ani takový druh outfitu. K lodičkám volte například legíny, oversized tričko a koženou bundu.

Dámy, tak už víte, jaké si vyberete? Utíkejte na Robelshoes.cz a vyberte si ty pravé lodičky pro vaši nohu! Najdete tam široký výběr stylů a barev od tuzemských i zahraničních značek. Zárukou kvality pro vás budou značky jako Rieker, Gabor, Caprice, Tamaris a mnohé další.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Robel

Štítky oblečení, lodičky, elegance, styl, vzhled

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohodlné a stylové. Lodičky na nízkém podpatku, které musíte mít  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.