Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zvítězí VOYO nad klasickou IPTV?

PR článek

Sledování televizního obsahu je večerní tradicí takřka každé domácnosti. Smart TV je dnes naprosto běžné zařízení každého obýváku. Boj však nastává s obsahem, který lidé konzumují. Svoje zařízení lze „krmit“ tradičním televizním signálem (DVB-T2), satelitním příjmem, oblíbenější IPTV (televize přes internet) a další VoD služby. Jak je na tom VOYO v porovnání s klasickou IPTV službou?

Kde se o tom mluví nejvíce?

Nový internetový magazín o televizní zábavě IP-TV.cz se již v prvním roce své existence dostává s těmito tématy na výslunní. Kromě pravidelného sdílení aktualit se zde řeší také filmy, seriály, najdete zde všelijaké návody, seznam poskytovatelů, zákaznické recenze a slovník pojmů. Do magazínu přispívá 5 redaktorů, kteří se snaží informovat o všem důležitém.

Proč by se mohlo stát VOYO jedničkou?

Velmi oblíbená videotéka VOYO, která funguje na principu VoD bojuje nejen s tradiční IPTV, ale také zahraničním Netflixem. Jelikož zde kromě klasických zahraničních filmů najdete také produkci skupiny Nova, najde si tu obsah téměř každý divák. Navíc, jejich vlastní produkci zde zveřejňují exkluzivně, dříve než v televizi. VOYO recenze dokazuje, že je jejich obsah velmi žádaný.

Tradiční IPTV služba

Naproti službě VOYO a Netflixu tu máme tradiční IPTV službu, která poskytuje standardní televizní kanály, které jsou šířené po internetu. Výhodou je bohatá programová skladba a zpětné sledování, které divákovi umožní přetočit si reklamní bloky. V Česku například NejPřipojení TV, které lze pořídit v rámci online předplatného a také zcela bez závazku. Do chytré televize si stačí jen stáhnout aplikaci NejPřipojení TV a do pěti minut můžete sledovat svůj oblíbený kanál. Pokud s tímto příjmem ještě zkušenosti nemáte, můžete využít IPTV zdarma.

Shrnutí

Na závěr je nutné říci, že každého baví něco. Sto lidí, sto chutí. Netflix má kvalitní obsah, ale ne každý titul nabízí český dabing. VOYO je spíše pro české publikum, které rádo sleduje kanály Novy. Tradiční IPTV pro ty, kteří si pustí rádi jakékoliv téma, případně mají televizi jako kulisu na dobrou noc.

TIP: Dále mrkněte také na článek Netflix zdražuje, VOYO bojuje.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky IPTV, televize, Netflix, Voyo, TV Nova, časopis, Česko, film

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zvítězí VOYO nad klasickou IPTV?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.