Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Buďte stylová s dámskými teniskami

PR článek

Milé dámy, jaro už je v plném proudu a léto se blíží mílovými kroky, neotálejte proto dlouho a pořiďte si své nové tenisky, které vás budou doprovázet po celou dobu tohoto krásného období!

Víte, že se tenisky řadí mezi nejoblíbenější obuv na světě? Na Robelshoes.cz si vyberte z nepřeberného množství stylových dámských tenisek a zahajte tak letní sezónu v tom pravém stylu!

Boty s dlouholetou historií

Jistě nám dáte za pravdu, že tenisky jsou neodmyslitelnou součástí každého botníku a jsou takovou legendou mezi botami. Již dávno se totiž nejedná o sportovní obuv a jsou skvělým doplňkem takřka k jakémukoli outfitu – ať už se chystáte do práce, do města či plánujete večerní posezení s kamarádkami.

Zajímavostí je, že historie legendárních kecek se začala psát již v šedesátých letech devatenáctého století. Celý příběh započal v Anglii a první využití těchto bot bylo jako plážové boty a až po nějaké době našly využití při sportovních aktivitách jako basketbal, tenis a podobně.

Odkud se vzal název kecky?

Přemýšlely jste někdy nad tím, proč se teniskám říká kecky? V roce 1916 působila na trhu americká firma, US Rubber Company, která dala dohromady celkem 30 značek specializujících se na výrobu obuvi.

Nově vzniklá společnost se původně měla nazývat „Peds“, čili latinsky chodidlo, jenže tehdy už na trhu působila stejnojmenná společnost, a tak se původně plánovaný název pozměnil na „Keds“. Z toho si pak už čeští obyvatelé utvořili hojně užívaný název kecky.

To pravé pro vaše chodidla

Nezáleží na tom, jak vyhraněný máte vkus, buďte si jisté, že na Robelshoes najdete vše, po čem vaše chodidla touží. Spolehněte se na ty nejkvalitnější materiály jako je kůže, syntetika či kvalitní textilní materiály, díky čemuž se budou vaše nožky cítit jako v bavlnce. Není totiž nic lepšího, než když se spojí pohodlí a stylový design v jedno.

A třešničkou na dortu jsou pak ty nejosvědčenější tuzemské i světové módní značky, které budou zárukou kvality. ETIMEĒ, Robel, Rieker, Tamaris, Skechers, Tommy Hilfiger – to vše a mnohé další.

Kotníkové nebo plátěné?

Dámy, ať už plánujete ve svých nových keckách odkráčet kamkoli, nezapomeňte si rozmyslet, jaký styl vám bude sedět nejlépe. Nízké, kotníkové, na platformě, sportovní a nebo snad plátěné? Na Robelshoes si vybere každá z vás, stačí si jen vybrat! A pokud jste nerozhodné, určitě si to zbytečně nekomplikujte a pořiďte si rovnou páry dva, neboť tenisek není nikdy dost!

A v neposlední řadě tu máme pro vás jeden tip. Nebojte se své nové boty kombinovat s jakýmikoli barvami, neboť v dnešní době je vše povoleno! A to samé platí i u materiálů, experimentujte, zkoušejte a vytvářejte originální a jedinečné looky!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky obuv, tenisky, kecky, materiál, Anglie, Skechers, Tommy Hilfiger, styl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Buďte stylová s dámskými teniskami  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.