Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vytvořte si exkluzivní kalendář. S fotkami, daty i to do listem

PR článek

Chcete si vytvořit kalendář z vlastních fotografií? Jen do toho! Poradíme vám, jak vybrat ty nejlepší obrázky, jak vyšperkovat design a jak celý fotokalendář vyladit do nejmenšího puntíku.

Vtipné momentky i nejkrásnější zážitky

Výlety a dovolené, koncerty, narozeniny i rodinné momenty, na které zkrátka nechcete zapomenout. Fotek z podobných událostí máte v mobilu určitě spoustu. Jak často si je ale prohlédnete?

Neschovávejte fotky v galerii a vyberte ty nejlepší do kalendáře. Budete je tak mít stále na očích.  

Vytvořit kalendář zvládnete raz dva

Kalendář z fotek můžete vytvořit pro sebe, nebo ho darovat svým blízkým. Pokud chcete, aby kalendář působil luxusním dojmem, sáhněte po exkluzivním papíru FELIX-SCHOELLER. Perfektně na něm vyniknou barvy.

V online editoru EASY Point4me kalendář snadno vyzdobíte přesně podle vašich představ. Přidat můžete různé popisky, rámečky i tematické kliparty. Fantazii se meze nekladou.

A jak vyladit design, i když nepatříte mezi nadané grafiky? Jednoduše. V online editoru si můžete vybrat z různých šablon, které ocení milovníci cestování, květin i zvířat.

Kalendář s fotkami jako originální to do list

Máte cestovatelské sny? Vytvořte si vlastní kalendář z fotek s místy, která chcete navštívit. Zakomponovat můžete i různé aktivity nebo úkoly. Podobný kalendář můžete vytvořit i pro kamarády. Vzájemně pak můžete hodnotit, které úkoly se vám podařilo splnit a na které se teprve chystáte.

Od fotek přes citáty až po slovíčka

Vytvářet nemusíte jen kalendář z vlastních fotografií. Místo nich můžete přidat například poznámky, básně, citáty nebo třeba anglická slovíčka, která se chcete doučit. Pro prarodiče zase můžete vytvořit kalendář s výkresy dětí.

Kromě podobných kreativních nápadů můžete nechat listy úplně prázdné. Lepší místo na vlastní pozvánky nenajdete! Způsobů, jak vytvořit vlastní kalendář, je spousta. 

Od teď už na nic nezapomenete

Narozeniny, výročí, svátky nebo třeba termíny dovolené. Termínů, které byste si měli pamatovat, je spousta. V online editoru EASY Point4me si snadno vytvoříte vlastní kalendárium, ve kterém si vyznačíte důležitá data.

Do kalendáře s vlastními fotkami přidáte i popisky. Díky tomu budete vědět, kdo má narozeniny 10. ledna, na jakou dovolenou se chystáte, nebo co se děje 15. června. Se státními svátky si hlavu lámat nemusíte. V kalendáři si jich díky zvýraznění snadno všimnete. Ve stolním kalendáři je navíc uvidíte i s popisky.

Tři, dva, jedna, teď. A kalendář letí do tisku

Jak si vyrobit vlastní kalendář, už víte. Teď už jen stačí poslat ho do tiskárny. V EASY Point4me vám vyrobí kalendář i na exkluzivním papíru. A co je na tom nejlepší? Čím víc kusů vytvoříte, tím levněji je máte. Tak je objednejte rodině i přátelům ještě dnes.

Ohodnoť článek

Štítky narozeniny, papír, veřejný svátek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vytvořte si exkluzivní kalendář. S fotkami, daty i to do listem  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.