Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Pravidla soutěže

1 . Pořadatel soutěže 

Organizátorem soutěže je společnost TRIMA NEWS, s.r.o., L. B. Schneidera 3, 370 01 České Budějovice, IČ 26081890.

2. Kdo může soutěžit? 

Tato soutěž je určena všem občanům České a Slovenské republiky starším osmnácti let.

3. Jak se soutěže platně zúčastnit? 

Pořadatel je vydavatelem online zpravodajských portálu Drbna.cz. Soutěžícím se stane ten, kdo v rámci soutěže odpoví na soutěžní otázky a odpověď doručí pořadateli uvedeným postupem a v uvedené formě nejpozději do data uvedeného v soutěžním článku. Nezbytnou součástí odpovědi na soutěž je vedle správné odpovědi platný e-mail, jméno a příjmení a část poštovní adresy (ulice a číslo popisné). V případě neuvedení těchto údajů nebo uvedení zjevně nepravdivých údajů bude soutěžící ze soutěže vyloučen. Každý soutěžící je oprávněn zúčastnit se soutěže jen jedenkrát. Opakované hlasování jedním soutěžícím je důvodem pro vyřazení ze soutěže. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěžícího vyřadit i v případě důvodného podezření z opakovaného hlasování.

4. Ceny 

Počet a druh výher je stanoven vždy individuálně pro každou pořádanou soutěž a je uveden v daném soutěžním článku. Každý výherce má nárok pouze na jednu výhru.  

Výhry budou předány výhercům pořadatelem, popřípadě partnerem soutěže. Pořadatel nenese zodpovědnost za případné zpoždění ze strany partnerů soutěže.

5. Výherce

Pořadatel vybere výherce náhodným generátorem čísel ze všech správných došlých odpovědí zaslaných v daném časovém termínu a jejich odesilatelé získají cenu uvedenou v soutěži. Výherci budou vyhlášení přímo v soutěžním článku v termínu uvedeném v soutěžním článku. Pořadatel kontaktuje výherce soutěže e-mailem. Pokud výherce neodpoví na e-mail do 30 dnů, ztrácí nárok na výhru a bude vylosován náhradní výherce.

6. Další pravidla 

V případě, že pořadatel zjistí, že výherce uvedl nepravdivé osobní údaje anebo z jiného důvodu nesplňuje pravidla soutěže, nemá na výhru nárok a dle výše uvedených podmínek stanovení výherce bude určen další výherce. Výherce není oprávněn požadovat namísto výhry peněžní či jakékoliv jiné plnění. Výhry ani účast v soutěži nejsou právně vymahatelné. Pořadatel neodpovídá za jakoukoliv škodu, která případně výherci nebo třetí osobě vznikne v souvislosti s užíváním výhry. Pořadatel nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při organizaci soutěže a má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech soutěže včetně jejího ukončení. O jakýchkoliv reklamacích či námitkách rozhoduje s konečnou platností pořadatel. Pořadatel si vyhrazuje právo bez náhrady soutěž zkrátit, přerušit anebo zrušit či jednostranně změnit nebo doplnit její pravidla, a to tak, že změnu vyhlásí v soutěžním článku, na webových stránkách vydavatelství, na facebookovém profilu či jinak. 

7. Osobní údaje 

Registrací do soutěže soutěžící bere na vědomí, že jeho osobní údaje uvedené v odpovědním formuláři, fotografiích a videích budou zpracovány pořadatelem, jakožto správcem osobních údajů, a to pro účely splnění povinností vyplývajících ze soutěže (tedy zejm. předání výhry). Data nebudou použita pro jiné účely a po ukončení soutěže budou vymazána. 

8. Závěrečná ustanovení

Tato pravidla jsou platná a účinná od 1. 1. 2018.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky soutěž, osobní údaje, právo, Slovensko, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pravidla soutěže  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.