Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

3 důvody, proč jsou personalizované dárky skvělý nápad

Opakuje se to několikrát do roka. Narozeniny, svátky, Vánoce a mnoho dalších příležitostí a milníků, při kterých si lámeme hlavu nad vhodným dárkem. Není vždy snadné něco vymyslet – zvláště pak za předpokladu, že vám úplně dojdou nápady a přesto se budete chtít před dotyčným člověkem vyšvihnout. Dneska vám prozradíme, proč je skvělý nápad věnovat někomu, na kom vám záleží, personalizovaný dárek.

Originalita na prvním místě

Kdo by se chtěl při jakékoliv příležitosti vytasit s dárkem, který už všichni viděli u někoho jiného, nebo jej dokonce někomu sami věnovali? Stát se to může velmi snadno. Vezměte si třeba takovou bonboniéru nebo dárkový koš. Takový dárek dostal jednou za život snad úplně každý a přiznejme si upřímně, že o originalitě nemůže být v tomto případě řeč.

U personalizovaného dárku, kterým jsou například stále oblíbenější fotokalendáře, se vám něco takového stát nemůže. Takový dárek totiž bude vždy na míru a za každé situace originál.

Ukážete, že vám na dotyčném záleží

Už jen fakt, že si na danou osobu vzpomenete a začnete nad nějakým dárkem pro ni uvažovat, je důkaz toho, že je pro vás důležitá a chcete ji potěšit. I když se říká, ať darovanému koni na zuby nekoukáme, dejme si všichni ruku na srdce – s dárkem vytvořeným na míru uděláte několikanásobně větší radost, nežli neosobním kouskem.

Skvělá je v tomto případě i kniha z fotek. Výborné je na tom to, že i levné fotoknihy, které vytvoříte v pohodlí domova a za rozumnou cenu, udělají obrovskou radost.

Je to docela legrace

Na závěr ještě třetí důvod, který vás určitě přesvědčí, že věnovat někomu personalizovaný dárek, je vlastně docela zábava. Vytvořit totiž takovou fotoknihu zabere nějaký ten čas, který vám ale neskutečně uteče, protože vás to bude bavit od první stránky. Jste to totiž vy, kdo rozhoduje o tom, jak bude výsledný produkt vypadat. Tak se zhostěte této výzvy s grácií!

Chybí vám inspirace? Kromě fotoproduktů (fotoknihy, fotokalendáře) jsou dobrým nápadem i personalizované předměty s gravírováním nebo vyřezáváním (vlastní text, obrázek).

Ohodnoť článek

Štítky Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

3 důvody, proč jsou personalizované dárky skvělý nápad  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.