Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Olympijský festival v Mostě vás zve. Sedněte do Samsung letadla a zažijte olympiádu na vlastní kůži

PR článek

Olympijské hry v Paříži jsou v plném proudu a u jezera v Mostě probíhá Olympijský festival, který se stal oslavou sportu. Na své si tu přijdou nejen sportovci, ale i fanoušci nejnovějších technologií a AI. Kdo neletí do Paříže, může s námi nasát atmosféru, jako kdyby zrovna přistával v centru Olympijských her. Olympijský festival u jezera Most probíhá až do 11. srpna.

Společnost Samsung je globální partner letních olympijských her také partnerem Olympijského festivalu. Přijďte okusit atmosféru jako z vystřiženou z Paříže a zažít kopec zábavy. Víte, že si také můžete zasoutěžit o hodnotné ceny?  

Otestujte si funkce Galaxy AI na vlastní kůži

Nenechte si ujít příležitost objevit budoucnost v Samsung Experience Zone, která nabídne jedinečnou příležitost vyzkoušet si nejnovější technologické inovace společnosti Samsung. Na začátku letošního roku společnost vstoupila do éry mobilní umělé inteligence představením Galaxy AI. Její různé funkce si budete moci vyzkoušet v nadupaném festivalovém stanu. Ten bude rozdělený na zábavné zóny, kde si budete moci osobně vyzkoušet AI funkce produktů Samsung a zjistit, co všechno umí. Návštěvníci zde najdou například Fotostěnu, která jim umožní vytvořit si pěkný suvenýr s tematikou Letních olympijských her 2024. Vyzkouší si funkci Photo Assistant, díky které mohou změnit velikost Eiffelovy věže, její polohu nebo odstranit postavy.

Telefonní budka zase nabídne funkci simultánního překladu. Návštěvníci mohou zavolat na určené číslo a vyzkoušet si překlad v reálném čase pomocí smartphonu Galaxy AI a hostesky, která hovoří několika jazyky.

Zóna Kniha je věnována funkci Notes Assistant. Zde bude možné vyfotit stránky obří knihy a pomocí AI získat shrnutí textu.

V zóně Letadlová stěna si můžete vyzkoušet funkci Circle to Search k vyhledávání. Stačí vyfotit různé olympijské stadiony zobrazené v oknech letadla, zakroužkovat je a pomocí funkce zjistit, o jaký stadion se jedná.

Dětský koutek a soutěž o neskutečné ceny

Samsung myslí na všechny věkové kategorie – svět technologií a jeho budoucnost mohou prozkoumat i ti nejmladší. V dětském koutku si budou moci vyzkoušet funkci AI Drawing. Obrázek si pak mohou na místě vytisknout a odnést domů na památku. Brzy tak bude nejeden dětský pokoj zdobit suvenýr z Olympijského festivalu.

Pokud navštívíte zónu Samsung osobně, nezapomeňte se zúčastnit speciální soutěže. Stačí projít celou zónu Samsung Galaxy AI Zone, vyzkoušet všechny funkce umělé inteligence a vyplnit dotazník. Na konci festivalu získají tři šťastní výherci lákavé ceny. Soutěžící na 1. místě získá nový Galaxy Z Flip6, výherce na 2. místě se bude těšit z Galaxy Watch7 a účastník na 3. místě si odnese Galaxy Buds3. Kromě toho budou každý den vylosováni tři výherci olympijského merche Samsung. V zážitkové zóně Samsung si budete moci prohlédnout nejnovější technologické inovace – skládací telefony, hodinky a sluchátka Samsung. Najdete zde nové modely Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6, Galaxy Buds3, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy Watch7 a Galaxy Watch Ultra. S novou řadou Galaxy Z otevřela společnost Samsung další kapitolu umělé inteligence Galaxy a využila své nejvšestrannější a nejflexibilnější konstrukce chytrých telefonů, které jsou dokonale navrženy tak, aby poskytovaly mnoho jedinečných mobilních zážitků. Inovativní funkce Galaxy AI také zlepšují kvalitu zvuku a komunikace Galaxy Buds3.

Hodinky Galaxy Watch Ultra a Galaxy Watch7 zase přinášejí nové poznatky a analýzy s využitím Galaxy AI. Funkce Energy Score kontroluje spánek, srdeční tep a denní aktivity a pomáhá plánovat rutinní činnosti pro maximální zdravotní efektivitu.

S kávou se to lépe táhne

Možností, jak vyhrát Samsung merch je víc! V rámci festivalu spolupracujeme s CostaCoffee a i díky nim, se mohou zájemci zúčastnit další soutěže. Stačí si u nich koupit tři kávy a po vychutnání u nás máte merch. Přímo v CostaCoffee zóně si také vyzkoušíte nový telefon Samsung, kde se s ním můžete vyfotit. Kreativitě se meze nekladou. Fotku vám vytiskneme a vy budete mít hezkou památku na letošní olympiádu.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Samsung, olympijské hry, festival, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy R, umělá inteligence, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olympijský festival v Mostě vás zve. Sedněte do Samsung letadla a zažijte olympiádu na vlastní kůži  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.