Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Letní osvěžení přesně podle vašich představ? Mezi Čechy roste zájem o domácí výrobníky sody a zmrzlinovače

PR článek, aktualizováno 18. června 2024, 10:52

Zlín 18. června 2024 (PROTEXT) - V letních měsících se řada z nás snaží hledat cesty, jak se osvěžit a naplno si užít horké dny. S rostoucími teplotami stále více Čechů sahá po domácích přístrojích, které jim pomohou letní vedra lépe zvládat. Mezi ty úplně nejpopulárnější se řadí výrobníky sody a zmrzlinovače, jejichž obliba v posledních letech výrazně roste. Kromě letního osvěžení přispívají zdravějšímu životnímu stylu a šetří peníze i přírodní zdroje.

Osvěžení na dosah ruky

Výrobníky sody umožňující snadnou výrobu perlivých nápojů se staly hitem v českých domácnostech. Potvrzuje to i maloobchodní prodejce DATART, který mezi svými zákazníky v posledních letech zaznamenává stabilně vysoký zájem o tyto přístroje. Ptáte se proč? Lidé si díky nim mohou připravit domácí limonádu přesně podle svých představ, kdykoliv chtějí. To vše za zlomek ceny běžných balených nápojů. Kromě peněženky navíc šetří i přírodu.

„Výrobníky sody jsou skvělým řešením pro ty, kteří chtějí omezit odpad v podobě plastových lahví a zároveň si dopřát osvěžující nápoje. Díky těmto přístrojům si lidé mohou v pohodlí domova připravit litry kvalitní limonády za zlomek ceny. Co je ovšem nejlepší, mají plnou kontrolu nad tím, co si do limonády dají a jak bude chutnat,“ říká Tomáš Zezula, manažer produktového marketingu DATART.

Domácí zmrzlina podle vlastních receptur

V horkých letních dnech je zmrzlina, která poskytuje sladkou úlevu od vysokých teplot, téměř neodolatelným lákadlem. Není tak žádným překvapením, že české kuchyně postupně dobývají přístroje umožňující přípravu tohoto lahodného dezertu – domácí zmrzlinovače. Jen v první polovině letošního roku stouply jejich prodeje meziročně o desetinu.

A co je vlastně na těchto přístrojích tak neodolatelného? S jejich pomocí si doma může úplně každý připravit zmrzlinu z čerstvých, zdravých surovin – bez jakýchkoliv nežádoucích látek, jako jsou konzervanty nebo umělá barviva. Vám i vašim ratolestem navíc během letní sezóny přinese zmrzlinovač nekonečnou dávku radosti.

„Domácí zmrzlina je podobně jako v případě domácí limonády zdravější variantou oproti průmyslově vyráběným produktům. Rostoucí prodeje zmrzlinovačů potvrzují, že spotřebitelé oceňují možnost experimentovat s různými recepturami a připravit si zmrzlinu přesně podle svých představ,“ uvádí Tomáš Zezula.

 

Zdroj: Insighters

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní osvěžení přesně podle vašich představ? Mezi Čechy roste zájem o domácí výrobníky sody a zmrzlinovače  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.