Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Až tři stovky terminálů v mobilu budou využívat kurýři nové distribuční společnosti

PR článek, aktualizováno 18. června 2024, 12:47

Praha 18. června 2024 (PROTEXT) - Až 300 terminálů v mobilu poskytne prostřednictvím aplikace PayPhone společnost KB SmartPay novému českému dopravci, společnosti Basileus, která bude zajišťovat komplexní logistické služby na českém i zahraničním trhu. Budou sloužit kurýrům, v plánu jsou ale i výdejní místa nebo boxy. Ty budou obslouženy tisícovkami klasických i samoobslužných terminálů od KB SmartPay.

Aplikaci PayPhone z dílny KB SmartPay, která umožňuje přijímat karty mobilem, budou využívat kurýři nové české distribuční společnosti. Na nově zřízená výdejní místa a samoobslužné boxy dodá KB SmartPay tisíce svých terminálů.

„Těší nás, že se PayPhone stává čím dál oblíbenější i u velkých firem. Dopravce Basileus je toho skvělou ukázkou. Naše spolupráce ale nekončí u tří set mobilních řešení pro kurýry, jenom po Česku vzniknou tisíce výdejních míst a boxů, kde bude možnost zaplatit s pomocí našich klasických i samoobslužných terminálů,“ říká Jitka Palatová, generální ředitelka KB SmartPay.

„Pod novou obchodní značkou Basileus chceme dát doručování nový rozměr a rozšířit výběr distribučních společností v Česku. Potřebujeme zajistit maximální spolehlivost v oblasti bezkontaktních plateb, proto jsme zvolili spolupráci s KB SmartPay,“ uvádí Marek Běhal, spoluzakladatel společnosti Basileus.

Basileus vstupuje jako nový brand na český trh, avšak v oboru distribuce není nováčkem. Má dlouholeté zkušenosti z logistiky a logistických center – na pozadí těch největších doručovacích společností fungoval již od roku 2006.

„Máme velké globální cíle. Budeme vstupovat na slovenský trh, následovat budou Španělsko a Francie. Během krátké doby se chceme etablovat do top tří společností zabývajících se segmentem balíkové doručovací sítě. Ve všech těchto zemích budeme spoléhat na bezkontaktní řešení od KB SmartPay a její mateřské společnosti Worldline,“ uzavírá Marek Běhal.

O společnosti KB SmartPay

KB SmartPay je obchodní značka společnosti Worldline Czech Republic, s.r.o. reprezentující na českém trhu alianci společnosti Worldline NV/SA a Komerční banky a. s. Společnost KB SmartPay obsluhuje v ČR více 25 000 zákazníků a provozuje více než 50.000 platebních terminálů a platebních bran. Více informací naleznete na webových stránkách www.kbsmartpay.cz.

Skupina Worldline

Skupina Worldline je evropským lídrem a zároveň čtvrtou největší společností na světě v oblasti platebních styku a transakčních služeb. Poskytuje trvale udržitelné služby nové generace a umožňuje tak svým zákazníkům nabídnout koncovým spotřebitelům inovativní a moderní řešení pro jejich potřeby. Společnost Worldline působí ve více než 50 zemích světa a zaměstnává více než 20.000 zaměstnanců. Více informací o skupině Worldline naleznete na www.worldline.com.

O společnosti Basileus

Basileus je nový brand zkušené doručovací společnosti působící na poli logistiky již od roku 2006. Bude zajišťovat komplexní logistické služby na českém i zahraničním trhu. Během krátké doby se chce zařadit mezi top 3 společnosti v segmentu balíkové doručovací sítě.

Kontakt pro média:

Crest Communications

Veronika Hášová

e-mail: veronika.hasova@crestcom.cz

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Až tři stovky terminálů v mobilu budou využívat kurýři nové distribuční společnosti  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.