Počasí dnes31 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S klimatizací se ani v horkém létě neuvaříte

PR článek, aktualizováno 19. června 2024, 8:20

Praha 18. června 2024 (PROTEXT) - Podle předpovědí meteorologů se letošní léto ponese ve znamení neobvykle vysokých teplot a pravděpodobně se bude jednat o jeden z nejteplejších roků v historii. Proto je právě teď nejvyšší čas se připravit a doplnit domácnost o spotřebič, který začíná být základní výbavou domácností podobně jako pračka či myčka: klimatizaci.

Klimatizace se stala nedílnou součástí našeho každodenního moderního života. Poskytuje nejen komfortní prostředí během horkých letních dnů, ale také hraje klíčovou roli v regulaci teploty a kvality vzduchu v různých prostorách. S příchodem vyšších teplot a změn klimatu se stává stále důležitějším prvkem technologie, která ovlivňuje náš komfort, produktivitu i zdraví.

Teploty se střídají jako na houpačce, přitom mít příjemnou teplotu v interiéru a v případě potřeby i odvlhčený vzduch není nic obtížného. Moderní klimatizace umí topit, chladit i odvlhčovat. Horké letní dny dávají lidem i domácím zvířatům zabrat. Především spánek během tropických nocí může být nekvalitní, takže si naše tělo neodpočine dostatečně.

Stabilní teplota v interiéru má vliv i na pracovní výkon. Správné nastavení klimatizace může hrát klíčovou roli v tom, jak se cítíte v daném prostoru. Příliš studené prostředí může způsobit nepříjemné onemocnění, naopak vysoké teplo může přispět k dehydrataci, a proto je k udržení zdravého a pohodlného prostředí důležité teplotu regulovat. Ideálním řešením pro vás i vaši rodinu mohou být mobilní klimatizace, které můžete v případě potřeby libovolně přesouvat z místnosti do místnosti.

Výhody mobilní klimatizace:

  • Nemusíte provádět žádné stavební úpravy. Prostě ji zapojíte do zásuvky, oknem či dveřmi odvedete horký vzduch a chladíte.
  • Pokud jste v nájmu nebo bydlíte v družstevním bytě, nepotřebujete souhlas.
  • Oproti klimatizacím s venkovní jednotkou je pořizovací cena výrazně nižší.
  • Můžete ji libovolně přemisťovat mezi místnostmi zrovna tam, kde potřebujete.
  • U renomovaných výrobců v balení vždy dostanete vše, co je potřeba k instalaci – včetně např. rukávu pro odvod horkého vzduchu a na těsnění oken.
  • Kvalitní modely můžete ovládat na dálku prostřednictvím mobilní aplikace.

Vybrali jsme tři modely klimatizací Sencor, které si hravě poradí nejen s letními horky, ale také díky příjemné pořizovací ceně a nízkými náklady na provoz nezatíží rodinný rozpočet.

Mobilní klimatizace Sencor SAC MT1238CH WI-FI ALLSEASONS efektivně vychladí a úsporně vytopí každý prostor, zároveň vás zbaví nadbytečné vlhkosti. Díky tomu vám umí posloužit celý rok. Navíc patří do nejvyšší energetické třídy A++ / A++, takže šetří peněženku i životní prostředí. Provoz zvládá bez problémů i v místnostech o rozměrech až 47 m2. Nabízí 4 provozní režimy a mnoho užitečných funkcí. Součástí balení je vše potřebné pro instalaci klimatizace a odvod teplého vzduchu. Samozřejmostí je připojení na WiFi a možnost ovládání přes mobilní aplikaci Sencor HOME.

Doporučená prodejní cena: 14 999 Kč

 

Mobilní klimatizace SAC MT1603C WI-FI ICEBERG je nejvýkonnější klimatizací značky Sencor, která zajistí ochlazení v místnostech až do velikosti 68 m2. Nabízí 3 režimy v podobě chlazení, ventilace a odvlhčování. O pohodlné ovládání na dálku přímo z telefonu se postará WiFi připojení a aplikace Sencor HOME. Spolehnout se můžete rovněž na přehledný dotykový ovládací panel nebo dálkový ovladač. Součástí mobilní klimatizace je i textilní rukáv jako těsnění do oken.

Doporučená prodení cena: 14 999 Kč

 

Mobilní klimatizace Sencor SAC MT7049C splňuje to, co od mobilní klimatizace v základu čekáte, a ještě přidá něco navíc – např. tichý chod, energetickou úspornost a ovládání na dálku prostřednictvím mobilní aplikace. Ve vedrech spolehlivě vychladí místnost o velikosti až 26 m2. Hravě ji přesunete tam, kde zrovna potřebujete, protože má 4 kolečka a integrovanou rukojeť. V režimu chlazení vytvoří v místnosti příjemnou teplotu nastavitelnou v rozsahu od 17 do 30 °C. S režimem odvlhčování zajistí lehký a svěží vzduch. Režim ventilace je vhodný, pokud není venku až takové horko.

Doporučená cena: 5 999 Kč

 

Značka spotřební elektroniky SENCOR byla založena v roce 1969 v Japonsku, v devadesátých letech 20. století se pak stala firmou evropskou. SENCOR je řízen z Evropy, své produkty vyrábí v Asii i v evropských zemích. Mezi hlavní přednosti SENCOR patří atraktivní design výrobků, široký sortiment pro každou domácnost a její potřeby, inovace a zpřístupnění moderních technologií a funkcí, za které zákazník neutratí víc, než je nutné.

 

Zdroj: Bypass Ideas

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S klimatizací se ani v horkém létě neuvaříte  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.