Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Hikvision na nejnovější prezentační akci představila kompletně modernizovanou řadu LED produktů a technologií

PR článek, aktualizováno 19. června 2024, 16:50

Chang-čou (Čína) 19. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hikvision v rámci slavnostního uvedení svých LED displejů pro rok 2024 představila významné inovace v oblasti výzkumu a vývoje i ve své produktové nabídce. Tato velkolepá akce přitáhla pozornost veřejnosti po celém světě oznámením koordinovaného provozu dvou výrobních základen, premiérou páté generace LED skříní a uvedením nejrůznějších LED produktů v oblasti venkovních displejů, kreativních displejů, modulů a ovládacích jednotek.

Základy úspěchu: digitální výroba a neustálé inovace

Společnost Hikvision, která je známá svými řešeními v oblasti bezpečnostních kamerových řešení, před více než deseti lety vstoupila také na trh s produkty na bázi technologií LED. Technologické pokroky se jí daří trvale přetvářet do podoby tržních výhod a její výrobky jsou dostupné ve více než 150 zemích.

Klíčem k úspěchu na této pozoruhodné cestě jsou revoluční možnosti digitální výroby, kterými společnost Hikvision disponuje. Její dvě výrobní základny v Tchung-lu a Wu-chanu se společně mohou pochlubit pozoruhodnou roční výrobní kapacitou displejů, která přesahuje 500.000 metrů čtverečních. V průběhu celého výrobního procesu se společnost Hikvision řídí přísnými normami a zaručuje špičkové řízení kvality výrobků.

Ohromující debut: LED skříň 5. představuje skutečnou revoluci

Na velkolepé předváděcí akci společnost Hikvision představila svou LED skříň 5. generace, která se může pochlubit nejnovějšími pokroky v oblasti zobrazovacích technologií. Nová verze s pokročilým průmyslovým designem slibuje špičkový výkon a současně pohodlné použití.

Nová vlajková loď společnosti Hikvision se skříní pokročilé konstrukce o tloušťce pouhých 29,3 mm a hmotností pouhých 17 kg/m² v sobě spojuje eleganci a robustnost. Inovativní design pro velké panely usnadňuje instalaci a je kompatibilní s různými rozlišeními. Skříň umožňuje horizontální i vertikální vedení kabeláže, což snižuje náklady a současně zvyšuje efektivitu.

LED skříň 5. generace společnosti Hikvision představuje jednotnou strukturu, která umožňuje použití desek tří různých technologií: COB (chip on board), HOB (Hikvision glue on board) a SMD (surface mount device), což snižuje riziko zastarávání skladových zásob a minimalizuje náklady na modernizaci produktů. Řada Ultra umožňuje bezproblémovou výměnu panelů za panely s jinou roztečí pixelů a o konzistentní zobrazení barev se postará funkce kalibrace v jedné skříni. Řady Solid Plus a Solid se vyznačují dlouhou životností, snadnou údržbou a energetickou účinností.

LED skříň 5. generace společnosti Hikvision představuje revoluci v oblasti zobrazovacích řešení v celé řadě oborů. Ať už jsou tyto skříně nasazeny ve velínech bezpečnostních agentur či v konferenčních místnostech, kinech nebo maloobchodních prodejnách, nabízejí ještě věrnější reprodukci barev a působivější zážitky, než tomu bylo kdy v minulosti.

Kompletní modernizace: rozšíření do oblasti ovládacích jednotek, software a dalších prvků

LED ovládací jednotky: Aby společnost Hikvision zajistila modernizaci celého ekosystému svých produktů, výrazně vylepšila také své LED ovládací jednotky. Řada C podporuje celou řadu přijímacích karet s rozhraním HUB a nabízí vysokou hodnotu pro zákazníky v kanálech. Vlajková řada P, která je k dispozici ve verzích s plnou i poloviční šířkou, splňuje nejrůznější požadavky v oblasti uvolňování informací a kontroly spojování. Pokročilé ovládací jednotky pro videostěny jsou určeny jak pro malé monitorovací sestavy, tak pro velká řídicí centra.

LED software: Kromě hardwaru nabízí společnost Hikvision pro všechny LED ovládací jednotky také výkonný LED software s webovou konfigurací. Pro pokročilé potřeby je hromadná ovládací jednotka LED vybavena funkcí současné konfigurace více ovládacích jednotek. V oblasti komplexních reklamních návrhů a distribuce reklamy nabízí modul HikCentral FocSign možnosti podrobného plánování, uplatnění komplexních pracovních postupů a využití centralizovaného panelu pro sledování stavu.

Vnitřní displeje, venkovní displeje a LED moduly: V produktové řadě LED displejů pro vnitřní prostory prošly dalším vylepšením řady Flex a Value, aby lépe vyhověly nasazení v maloobchodním prostředí. Spolehlivé řady venkovních LED displejů, včetně modelů LumiUltra, LumiFit a LumiSquare, nyní mohou nabídnout širší nabídku variant rozteče pixelů, jasu i cenové dostupnosti. LED moduly, vyvinuté přímo společností Hikvision, jsou k dispozici v celé řadě modelů, včetně modulů vnitřních, venkovních, měkkých a modulů s řezanými okraji, a vyhoví tak nejrůznějším potřebám.

Společnost Hikvision je průkopníkem v celosvětovém odvětví výroby LED displejů a je připravena i nadále přicházet s novými revolučními poznatky a pozoruhodným vývojem nových řešení. Další podrobnosti a aktualizace naleznete na oficiálních webových stránkách společnosti Hikvision.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2441462/2024_Hikvision_LED_display_product_launch_event.jpg 

KONTAKT: Luke Liu, liuyunlong10@hikvision.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Hikvision na nejnovější prezentační akci představila kompletně modernizovanou řadu LED produktů a technologií  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.