Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Smartee představila na 99. kongresu EOS v Aténách dvě desetiletí pokroku

PR článek, aktualizováno 20. června 2024, 8:18

Atény (Řecko) 20. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Smartee Denti-Technology, průkopník v oboru čirých alignerů, která má za sebou 20 let nezávislého výzkumu a vývoje a více než 850 přihlášených patentů, prezentovala na 99. kongresu Evropské ortodontické společnosti (EOS), který se konal od 9. do 13. června 2024 v Aténách, své úspěchy a celou řadu produktů.

Cílem Evropské ortodontické společnosti je rozvíjet všechny aspekty ortodoncie a její vztah k souvisejícím oborům ve prospěch široké veřejnosti. Společnost je členem Světové federace ortodontistů. Pod jejím patronátem se odborníci z celého světa se každý rok setkávají na kongresu, který se koná v různých evropských zemích.

Stánek společnosti Smartee na kongresu EOS si získal značnou pozornost ortodontistů, kteří se chtěli seznámit s úspěšnými dvěma desetiletími. To nejzajímavější:

Špičková řešení Smartee S1-S21: Společnost Smartee vyvinula řadu řešení S1-S21, která odpovídají různým klinickým scénářům, a neustále je vylepšuje, aby naplnila různé potřeby zubních lékařů. Každá řada je navržena tak, aby vyhovovala specifickým požadavkům pacientů a zajišťovala komplexní péči a účinnou léčbu.

Digitální řešení Smartee vše pod jednou střechou: Smartee využívá umělou inteligenci a nabízí komplexní digitální řešení, jež zvyšují přesnost a bezpečnost plánování léčby. Mezi klíčové funkce patří algoritmus Smartee Med-AI pro okamžitou vizualizaci kořenů v 3D, software pro měření CEPH pro přesnou diagnostiku pacientů a Smartee iFast pro bezproblémové simulace před a po. Tyto nástroje umožňují ortodontistům poskytovat pacientům špičkovou péči prostřednictvím efektivního plánování léčby.

Úplný sortiment výrobků se specifickými vlastnostmi: To zahrnuje řešení Smartee GS, které využívá neviditelnou technologii repozice dolní čelisti k posunu dolní čelisti dopředu a podporuje remodelaci čelistního kloubu při léčbě těžkých vad II. třídy, dále řešení Smartee ⍺, které využívá různé vícevrstvé kompozitní materiály zubních desek pro denní i noční použití, dále klasický produkt Smartee GE, který se opírá globální databázi více než 1,6 milionu pacientů, a konečně Smartee Kinder a Smartee Teen, což jsou řešení s autorizací od společnosti Disney IP, jež nabízejí ortodontická řešení na míru pro malé pacienty.

Během veletrhu EOS uspořádala společnost Smartee vzdělávací workshop, kde Dr. Tao Guo účastníkům poskytl cenné informace o technologii Smartee GS Mandibular Repositioning Technology pro léčbu závažných čelistních disproporcí pomocí vysoce přizpůsobených čirých alignerů.

Účast společnosti Smartee na 99. kongresu EOS podtrhuje její závazek posouvat hranice neviditelné ortodoncie a podporovat celosvětovou ortodontickou komunitu. Neustálým rozšiřováním nabídky produktů a zdokonalováním digitálních řešení chce společnost poskytnout ortodontistům technologie a nástroje potřebné k poskytování výjimečné péče o pacienty.

O společnosti Smartee Denti-Technology:

Společnost Smartee byla založena v roce 2004 a je předním poskytovatelem čirých alignerů a digitálních ortodontických řešení v Číně. Společnost Smartee se sídlem v Šanghaji disponuje dvěma výzkumnými a vývojovými centry a plně automatizovanými výrobními závody. Společnost Smartee poskytuje služby více než 64.000 lékařů ze 48.000 zdravotnických zařízení ve více než 47 zemích, takže již dopomohla k více než 1 milionu dokonalých úsměvů po celém světě.

S rozvojem digitálních řešení společnost Smartee nadále rozšiřuje své portfolio a uvedla na trh více než 10 alignerů pro řešení různých problémů s vadami chrupu u dětí, dospívajících a dospělých. Ve spolupráci s profesorem Gangem Shenem a jeho ortodontickým týmem vyvinula společnost Smartee inovativní produkt: Smartee GS, který poskytuje ortodontistům technologii pro repozici dolní čelisti umožňující efektivněji léčit pacienty s komplexními indikacemi včetně obličejového prognatismu, retrognatismu obličeje a deviace dolní čelisti.

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2442585/Smartee_exhibiting_99th_European_Orthodontic_Society_Congress9_13_June_2024_Athens.jpg 

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2442586/Smartee_s_booth_drew_significant_attention_orthodontists.jpg 

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2442587/1.jpg

Kontakt pro média: Yahui YU, vedoucí oddělení médií a sociálních sítí, mobil: +86 17710416624, e-mail: yuyahui@smarteealigners.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Smartee představila na 99. kongresu EOS v Aténách dvě desetiletí pokroku  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.