Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Sigenergy se na veletrhu Intersolar 2024 kromě stávajících produktů pro rezidenční uplatnění zaměřuje také na komerční a průmyslové nasazení

PR článek, aktualizováno 20. června 2024, 10:01

Mnichov 20. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Rok po úspěšném představení řešení SigenStor pro ukládání energie v domácnostech na veletrhu Intersolar/ees 2023, společnost Sigenergy, přední inovátor v oblasti energetiky, plánuje na letošním veletrhu Intersolar na stánku B1.579 představit rozsáhlé portfolio produktů pro rezidenční i komerční využití.

Řešení SigenStor, které bylo uvedeno na trh v roce 2023, představuje při nasazení v rezidenčním prostředí systém skladování energie 5 v 1, který integruje solární energii, ukládání energie a nabíjení elektromobilů. Majitelé domů si mohou zvolit akumulátory s kapacitou 5 kWh nebo 8 kWh, přičemž systém nabízí flexibilní konfigurace až do 48 kWh EES. Podporuje také dynamické tarify elektřiny a služby VPP. Jedná se také o první systém pro ukládání energie, který integruje rychlé nabíjení stejnosměrným proudem. V případě elektromobilů značky NIO podporuje řešení SigenStor funkci obousměrného nabíjení a vybíjení, a to po celé Číně. Společnost Sigenergy v současné době jedná s výrobci automobilů v EU o možnostech testování nabíjení V2X.

Sigenergy také nedávno získala prestižní ocenění Red Dot Design Award za své řešení nabíjení střídavým proudem, nabíjecí jednotku Sigen EV AC Charger. Její řešení SigenStor bylo v letošním roce nominováno na cenu THE Smarter E AWARD.

Řešení SigenStor představuje vynikající volbu také v případě menších komerčních a průmyslových projektů. Díky modulárnímu konceptu konstrukce lze v zařízení SigenStor instalovat do jednoho zásobníku jednu až šest baterií a dosáhnout tak kapacity až 48 kWh EES (8 kWh na jednu sadu baterií). Při paralelním zapojení až 20 jednotek SigenStor lze dosáhnout kapacity až 960 kWh. Systém SigenStor byl použit v mnoha projektech po celém světě a prokázal své výhody v celé řadě různých prostředí, od vinařských závodů či dílen až po pečovatelské domy nebo sklady.

Nové řešení společnosti Sigenergy pro ukládání energie v komerční a průmyslové oblasti, SigenStack, přizpůsobuje koncepci SigenStor požadavkům větších komerčních a průmyslových projektů. Skládá se z hybridního střídače a akumulátoru. Řada střídačů pokrývá několik výkonových řad, včetně 50 kW, 60 kW, 80 kW, 100 kW a 110 kW, které jsou připraveny pro připojení k bateriím. Jedná se o dosud nejmenší a nejskladnější hybridní střídač o výkonu 110 kW, který lze snadno přepravovat i instalovat. V souladu s filozofií společnosti Sigenergy disponuje plně modulární konstrukcí, přičemž každý bateriový modul nabízí kapacitu 10,75 kWh a umožňuje instalaci 4-7 baterií v jednom zásobníku. Připojením více zásobníků lze k jednomu střídači připojit až 21 bateriových modulů a dosáhnout tak kapacity 225 kWh. Díky tomu je možné připojit více střídačů a systémů pro ukládání energie a flexibilně rozšiřovat jejich kapacity, což umožňuje realizaci projektů s výkonem v řádu několika megawattů.

Díky flexibilní konstrukci a vysokému stupni krytí IP66 lze zařízení SigenStor i nově uvedené řešení SigenStack instalovat téměř kdekoliv: v interiérech i ve venkovních prostorách, na střechách i na chodbě. Díky integraci jednotky Sigen Energy Gateway lze řešení SigenStor využívat ve všech situacích, od režimu on-grid přes mikrosítě až po režim off-grid.

Další informace o nejnovějším vývoji a revolučních řešeních pro komerční i rezidenční ukládání energií získáte ve stánku B1.579 společnosti Sigenergy na veletrhu Intersolar 2024.

O společnosti Sigenergy

Společnost Sigenergy, kterou v roce 2022 založil průkopník Tony Xu, se zaměřuje na vývoj nejmodernějších energetických řešení pro domácnosti a podniky a nabízí produkty od systémů pro ukládání energií až po solární střídače a nabíjecí stanice pro elektromobily. Špičkový výzkumný a vývojový tým společnosti Sigenergy, tvořený stovkami špičkových oborových odborníků, se řídí filozofií, že cestu k ekologičtějšímu světu vybudujeme pouze setrvalým úsilím o inovace. Díky globální nabídce svých produktů i služeb se chce stát nejdůvěryhodnějším partnerem svých zákazníků na jejich cestě k udržitelnější budoucnosti.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2442696/Sigenergy_showcases_latest_offerings_Booth_B1_579_Intersolar.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2442697/Sigenergy_presents_a_comprehensive_portfolio_residential_commercial_applications_Intersolar.jpg 

KONTAKT: Mark Tong, mark.tong@sigenergy.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Sigenergy se na veletrhu Intersolar 2024 kromě stávajících produktů pro rezidenční uplatnění zaměřuje také na komerční a průmyslové nasazení  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.