Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

RAEDIAN představuje na veletrhu Intersolar 2024 novou generaci chytrých veřejných nabíjecích stanic

PR článek, aktualizováno 20. června 2024, 10:44

Mnichov 20. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Globální společnost RAEDIAN disponuje více než desetiletými zkušenostmi v oblasti výzkumu, vývoje a výroby nabíjecích stanic pro elektromobily. Hodnotově se společnost zaměřuje na nepřetržité technologické inovace, vysoce kvalitní výrobky a nákladově efektivní řešení. Společnost RAEDIAN si klade za cíl upřednostňovat služby a spokojenost zákazníků a všude na světě se snaží překonávat jejich očekávání.

Více se mohou návštěvníci dozvědět na stánku B6.675 na mnichovském výstavišti Messe München.

Na veletrhu Intersolar obzvláště zaujmou pozoruhodné technologické novinky společnosti RAEDIAN:

1. Funkce DLM (dynamic load management, dynamické řízení zátěže) monitoruje elektrickou spotřebu v reálném čase. Díky tomu dokáže dynamicky upravovat výkon při nabíjení. Tato funkce zajišťuje elektrickou bezpečnost v reálném čase a zlepšuje energetickou účinnost.

2. Funkce inteligentního solárního nabíjení Solar Smart Charger umožňuje vlastní spotřebu generované fotovoltaické energie pomocí rozšířené solární výbavy SC KIT a pomocného softwaru. Významně tak snižuje náklady na elektřinu - o více než 50 %.

3. Funkce měření dle MID (MID metering) umožňuje díky technologickým inovacím integraci nabíjecího hardwaru s měřením dle MID, zajišťuje značnou nákladovou efektivitu a odstraňuje nutnost instalace samostatných elektroměrů.

4. Systém správy nabíjení Free Charging management system umožňuje provozovatelům nezávisle spravovat nabíjecí stanice včetně sledování jejich stavu v reálném čase, správy uživatelů dle kategorií, měření odběru, vyúčtování a dalších funkcí. Tento pozoruhodný, volně dostupný systém je nákladově efektivní a uživatelsky přívětivý, zejména v poloveřejných scénářích.

5. Nově spuštěná aplikace Installer APP podporuje online řešení různých dotazů, vyhledávání datových listů produktů, videonávody pro instalaci, přesměrování na OCPP apod. Tato aplikace maximálně zjednodušuje instalaci, obsluhu i údržbu a umožňuje hospodárný provoz stanice pro zákazníky.

Nejatraktivnějším a konkurenčně nejsilnějším produktem společnosti RAEDIAN představeným na veletrhu je řada Gemini (inteligentní řešení veřejných nabíjecích stanic).

1. Lisovaná hliníková slitina dodává výrobkům po stránce vzhledu stylový a jedinečný design. Zaručuje také spolehlivou kvalitu, dlouhodobou odolnost proti korozi a velmi dlouhou životnost výrobku (více než 10 let). Tyto vlastnosti představují výraznou přednost a konkurenční výhodu ve scénářích veřejného nabíjení.

2. Duální rozvod energie Dual-Socket umožňuje střídavé nabíjení a průměrnou distribuci energie mezi dvěma nabíjecími rozhraními.

3. Standardní elektronické zámky a clony chrání před náhodným kontaktem a zaručují bezpečnost nabíjení. Zároveň zabraňují uvolnění, poškození a krádeži nabíjecích pistolí.

4. Reklamní obrazovka s vysokým rozlišením a úhlopříčkou 8 palců nabízí vynikající interakci s uživatelem a zážitek z každého nabíjení.

Zjistěte více o akční sezóně společnosti RAEDIAN, která trvá od 15. června do 15. července!

Více informací na https://raedian.eu/.

Sledujte nás na sítích:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/raedian-ev-charging/

Instagram: https://www.instagram.com/raedianglobal?igsh=MTE5aTlnY2treHZjZg%3D%3D&utm_source=qr 

Napište nám: sales@raedian.eu

Video - https://mma.prnewswire.com/media/2442588/pr_release_0619.mp4

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

RAEDIAN představuje na veletrhu Intersolar 2024 novou generaci chytrých veřejných nabíjecích stanic  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.