Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Iniciativa #iamAUT – i influenceři potřebují pořádnou dovolenou: Österreich Werbung je posílá na oddych bez sociálních sítí

PR článek, aktualizováno 20. června 2024, 11:20

Praha 20. června 2024 (PROTEXT) - 

  • Rakušané, takzvaní AUTfluenceři, přebírají účty influencerů na sociálních sítích a ukazují rakouský Lebensgefühl
  • Iniciativa #iamAUT by měla motivovat nejen influencery k tomu, aby během dovolené odložili své mobilní telefony
  • Vedoucí marketingového oddělení Österreich Werbung Sandra Stichauner: „Rakousko je perfektním místem pro odpojení – doslova!”

Čím dál tím více lidí se cítí přetíženě neustálou potřebou být aktivní na sociálních sítích. Tlak být neustále online postihuje nejen influencery, ale stává se i relevantním tématem pro širokou společnost. Österreich Werbung proto skrz inciativu #iamAUT upozorňuje, že dovolená by měla být pravým oddechem, a tedy i přestávkou od sociálních sítí.

V rámci iniciativy #iamAUT stráví známí influenceři z Evropy dovolenou v Rakousku. Během ní však nebudou angažováni do vytváření obsahu, jak bývá v marketingu turistického ruchu obvyklé. Přenechají své účty se širokým dosahem “běžným” Rakušanům, kteří umožní zažít rakouský Lebensgefühl na sociálních sítích. Influenceři by měli během iniciativy jít příkladem a odložit na dovolené své mobilní telefony. Toto by mělo motivovat i ostatní, aby udělali to stejné.

„S iniciativou #iamAUT ukazujeme influencerům, že Rakousko je perfektním místem pro odpojení – doslova! Zatímco se budou vymaňovat z každodenního života plného stresu a udělají si přestávku od sociálních médií, přeberou jejich účty na sociálních sítích silné rakouské osobnosti a ukážou, jak si osvojit rakouský Lebensgefühl a jak si ho s sebou i odvézt”, vysvětluje Sandra Stichauner, vedoucí marketingového oddělení Österreich Werbung.

Dovolená influencerky xLaeta se třemi miliony sledujícími začíná v Salcburku – ostatní influenceři se mohou od nynějška ucházet o oddych od sociálních médií v Rakousku

Německá lifestyle influencerka xLaeta zahájila svou dovolenou: začíná v Mozartově městě Salcburku a během minulých dní využila své dny offline k odpočinku – mimo kameru mobilního telefonu. Mezitím přebrala její účet AUTfluencerka Lieselotta. Lieselotta umožnila jejím třem milionům sledujícím zažít zemi dovolených a mimo jiné ukazuje, že rakouský Lebensgefühl prochází i žaludkem.

V nadcházejících týdnech bude iniciativa pokračovat ve vícero etapách: k tomu budou využívat influenceři z Nizozemska, Itálie a z Česka AUTfluencer servis a trávit svůj digitální detox v Rakousku.

Iniciativa AUTfluencerů je od nynějška k dispozici i pro další influencery na iamaut.at. Iniciativa, která probíhá pod hashtagem #iamAUT, se odehrává na mezinárodní úrovni a měla by motivovat i ostatní k tomu, aby se k trendu připojili a odpočinuli si daleko od tlaku sociálních sítích.

Video ukázka:

 

Zdroj: Österreich Werbung

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Iniciativa #iamAUT – i influenceři potřebují pořádnou dovolenou: Österreich Werbung je posílá na oddych bez sociálních sítí  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.