Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Beny zaujala na veletrhu Intersolar Europe komplexními řešeními pro solární energii

PR článek, aktualizováno 21. června 2024, 11:17

Mnichov 21. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Na veletrhu Intersolar Europe, který se konal ve dnech 19. až 21. června 2024, představila společnost Beny spolu se svými dílčími značkami EVB (nabíjení elektrických vozidel) a PVB (mikro energetické systémy a skladování energie) svá inteligentní řešení pro energetiku. V rámci veletrhu také uspořádala akce, jako je slavnostní předání certifikátů TÜV Rheinland či rozdávání dárků, které byly návštěvníky nadšeně přijaty.

Veletrh Intersolar Europe, který představuje vrcholnou událost v celosvětovém fotovoltaickém průmyslu, se koná na ploše více než 110.000 m2 s účastí více než 1500 vystavovatelů a více než 100.000 návštěvníků a odborníků z odvětví. Výstava pokrývá všechny segmenty dodavatelského řetězce ve fotovoltaice a poskytuje platformu pro komunikaci a spolupráci.

Společnost Beny a její dílčí značky zde prezentovaly komplexní energetická řešení pro různé scénáře využití. Konkrétně EVB například nabízí řešení pro nabíjení elektrických vozidel určená pro rezidenční a komerční trhy. Pro domácnosti jsou to AC nabíječky (3,7kW-22kW) s vestavěnou ochranou, připojením Wi-Fi/Bluetooth a možností vzdálené správy prostřednictvím OCPP 1.6J. Lepší distribuci energie a bezpečnost zaručuje integrace se systémem DLB (Dynamic Load Balancing, dynamické vyrovnávání zátěže) a domácími energetickými systémy. Podnikům nabízí značka EVB AC/DC nabíječky (20 kW-600 kW) s více pistolemi, reklamními obrazovkami a kapalinovým chlazením, které umožňují současné nabíjení několika vozidel, generují příjmy z reklamy a snižují náklady na provoz stanice.

Značka PVB pak představila svou sadu Easy Solar Kit se dvěma 430W fotovoltaickými moduly, 800W mikroměničem a volitelnou baterií, která umožňuje flexibilní instalaci na balkony, zahrady či zdi a pohodlné hospodaření s energií prostřednictvím platformy BYM Cloud. Díky stupni krytí IP67 a 25leté záruce se hodí i do náročných podmínek. Pro komerční využití nabídla značka PVB mikroměniče o výkonu 2000-2800 W, které slibují účinnou přeměnu energie, bezpečný nízkonapěťový provoz a inteligentní řízení pro střešní solární fotovoltaické systémy.

Během výstavy uspořádala společnost Beny řadu aktivit, které přilákaly návštěvníky a přispěly k dalšímu posílení vlivu a zviditelnění značky. Zlatým hřebem bylo předávání certifikátů TÜV Rheinland, kde společnost Beny převzala certifikáty za vynikající kvalitu svých výrobků a inovace, a zařadila se tak mezi referenční podniky ve svém oboru. Jako projev vděčnosti za jejich podporu nabídla společnost účastníkům také občerstvení, aby si při prohlížení výstavy mohli vychutnat sushi a nápoje zdarma.

Společnost Beny na veletrhu demonstrovala svou technologickou zdatnost a získala si značnou pozornost publika i odborníků z oboru. Díky kontaktu s odborníky získala hlubší vhled do požadavků trhu a průmyslových trendů, což jí umožnilo připravit půdu pro další rozvoj. Také v budoucnu se hodlá společnost Beny trvale soustředit na technologické inovace a optimalizaci výrobků a výrazněji přispívat k rozvoji fotovoltaického průmyslu.

Pro více informací navštivte stránku www.beny.com nebo nám napište na info@beny.com.

KONTAKT: Lizzy Wu, lizzy@zjbeny.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Beny zaujala na veletrhu Intersolar Europe komplexními řešeními pro solární energii  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.