Počasí dnes18 °C, zítra26 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Fotbalová legenda Iker Casillas poutá pozornost v rámci kampaně „BEYOND GLORY" společnosti Hisense

PR článek, aktualizováno 24. června 2024, 7:36

Čching-tao (Čína) 24. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hisense, přední světový výrobce domácích spotřebičů a spotřební elektroniky, zahájila tento týden ve Frankfurtu kampaň „BEYOND GLORY", jejímž cílem je zaujmout a nadchnout fotbalové fanoušky. Kampaň na sebe upoutala dodatečnou pozornost také předem neohlášenou účastí legendárního brankáře a celosvětového reprezentanta společnosti Hisense, Ikera Casillase.

Casillas, který se proslavil svou bohatou fotbalovou kariérou, se na akci setkal s fanoušky a podělil se o nejrůznější zážitky ze své kariéry. Jeho přítomnost byla pro účastníky akce skutečnou lahůdkou a zdůraznila odhodlání společnosti Hisense aktivně podporovat kontakt fanoušků s jejich fotbalovými hrdiny, nabízet účastníkům akcí nezapomenutelné zážitky a zdůraznit nasazení, s jakým společnost Hisense usiluje o dosažení dokonalosti svých výrobků a udržování komunikace se svými zákazníky.

Jako oficiální partner fotbalového poháru UEFA EURO 2024™ představila společnost Hisense také svůj inovativní televizor ULED U7N, oficiální televizor tohoto šampionátu, který díky své 100palcové obrazovce nabízí při sledování fotbalových zápasů naprosto bezkonkurenční zážitky. Předváděcí akce fanoušky vtáhla do fotbalového světa a zároveň demonstrovala špičkové technologie společnosti Hisense i její snahu zlepšovat každodenní život svých zákazníků prostřednictvím revolučních řešení v oblasti domácích spotřebičů.

Kampaň „BEYOND GLORY" společnost Hisense zahájila před nedávnem za účasti svých globálních reprezentantů Ikera Casillase a Manuela Neuera. Cílem kampaně je zdůraznit odhodlání této značky nabízet inovativní a výjimečné produkty. Nový slogan „Never Settle for No. 2 Globally" (Nikdy se nespokojte s druhým místem na světě), který měl premiéru na šampionátu UEFA EURO 2024™, je odrazem ambiciózních cílů společnosti Hisense. Údaje společnosti Omdia ukazují, že si po stránce prodeje v období od roku 2022 do prvního čtvrtletí roku 2024 televizory značky HiSense zajistily celosvětově druhé místo, a to s podílem 13,6 % po stránce prodaných kusů a s podílem 12,1 % po stránce tržeb. V 1. čtvrtletí roku 2024 se tato značka navíc umístila na prvním místě v celosvětovém žebříčku prodeje laserových televizorů, kde dosáhla po stránce prodaných kusů podílu 53,4 %.

Společnost Hisense také debutovala jako oficiální dodavatel obrazovek pro videoasistenci rozhodčích šampionátu UEFA EURO 2024™, což pro čínské zobrazovací technologie představuje historický milník a jde o další důkaz 50 let zkušeností, kterými společnost Hisense disponuje, stejně jako jejího odhodlání inovovat. Tato spolupráce podtrhuje neutuchající snahu společnosti Hisense o inovace a dokonalost, úsilí zapojit miliony fotbalových fanoušků a navázání efektivnějšího kontaktu se spotřebiteli po celém světě.

O společnosti Hisense

Hisense je přední světová značka domácích spotřebičů a spotřební elektroniky a oficiální partner šampionátu UEFA EURO 2024™. Podle údajů společnosti Omdia se značka Hisense v roce 2023 i v prvním čtvrtletí roku 2024 umístila na 2. místě žebříčku celkového celosvětového prodeje televizorů a na 1. místě v kategorii televizorů s úhlopříčkou 100". Společnost prošla rychlou expanzí a nyní působí ve více než 160 zemích, přičemž se specializuje na multimediální produkty, domácí spotřebiče a inteligentní informační technologie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2445061/1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2445062/2.jpg

KONTAKT: Patrick Chen, patrick.chen@bluecurrentgroup.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová legenda Iker Casillas poutá pozornost v rámci kampaně „BEYOND GLORY" společnosti Hisense  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.