Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific zakončuje ročník s hvězdnou návštěvností a zapojením sektoru

PR článek, aktualizováno 24. června 2024, 11:59

Singapur 24. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Velkolepá třídenní akce přilákala 238 vystavovatelů a přes 7000 registrovaných návštěvníků z více než 40 zemí Asie a Tichomoří i celého světa

Debutující veletrh NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific, pořádaný Národní maloobchodní federací (National Retail Federation, NRF) v USA a globálním organizátorem akcí Comexposium, úspěšně proběhl za mimořádné účasti a s výrazným dopadem na budoucnost maloobchodu. Třídenní akce, která se konala 11. až 13. června v singapurském Sands Expo and Convention Centre, přilákala více než 7000 registrovaných účastníků a 238 vystavovatelů z celého asijsko-pacifického regionu i z celého světa.

Na veletrhu NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific s podtitulem „Nastartujte svůj úspěch" (Fast Track Your Success) vystoupilo více než 100 řečníků se 60 programy – včetně klíčových přednášek, panelových diskusí, speciálních programů a prohlídek – na téma nejnovějších trendů, technologií a strategií, které transformují maloobchodní prostředí v Asii a Tichomoří.

Oboroví lídři z renomovaných společností, jako jsou AEON Group, Amazon, Coca-Cola, Central Retail Corporation (Thajsko), Domino's, Fast Retailing (UNIQLO), Hermès, Mastercard, Moët Hennessy, Puma, Lotte Corporation, Wumart a další, se zde podělili o své postřehy k řadě témat – od vícekanálového maloobchodu a udržitelných postupů až po integraci umělé inteligence (AI) a vývoj zákaznické zkušenosti.

„Veletrh NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific splnil naše očekávání jako vystavovatele z hlediska návštěvnosti, myšlenkového vedení i vlivu. Je zřejmé, že tato akce představuje klíčovou platformu pro určování budoucnosti maloobchodu, rozvíjení smysluplných vazeb a podněcování transformativních nápadů," uvedla marketingová ředitelka společnosti RELEX Solutions Mette Kroghová. „Těšíme se, že neocenitelné poznatky a kontakty získané na této akci využijeme k dalšímu rozvoji našich iniciativ pro Asii a Tichomoří."

Jedním z vrcholů veletrhu NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific byla inovační laboratoř NRF, kde se představily nejprogresivnější maloobchodní technologie, které jsou dnes na trhu k dispozici. Účastníci se zde mohli na vlastní oči seznámit s pokroky v oblastech, jako je umělá inteligence, rozšířená realita, datová analytika a Web3, které přicházejí nastartovat nový maloobchod pro digitální éru.

„Jako přednášejícího mě nadchla šíře probíraných témat a hloubka odborných znalostí, které na konferenci zazněly," řekl prezident společnosti Wumei Technology Group Xu Ying. „Přehlídka maloobchodních řešení spojená s výměnou inovativních nápadů a osvědčených postupů zanechala v účastnících veletrhu trvalý dojem. Akce NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific nastavila nejen nový standard pro oborové akce, ale současně i upevnila svůj vliv jakožto pilíře pro myšlenkové vedení a inovace."

„Vřelé a kladné přijetí, kterého se nám dostalo od maloobchodních komunit v Indii, Japonsku, Číně, na Filipínách, ve Vietnamu a na Novém Zélandu, jasně svědčí o značné poptávce po celoregionální akci pro maloobchodní sektor," uvedl generální ředitel veletrhu NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific Ryf Quail (Comexposium). „Neuvěřitelná energie a nadšení našich účastníků podtrhují dynamickou, vyvíjející se povahu maloobchodu v regionu. Jsme hrdí na to, že můžeme poskytovat platformu pro výměnu znalostí, navazování kontaktů a podporu inovací, které toto odvětví posouvají vpřed."

Co se týče plánů do budoucna, NRF s potěšením oznamuje, že veletrh NRF 2025: Retail's Big Show Asia Pacific se na ikonické výstaviště v Singapuru znovu vrátí ve dnech 3. až 5. června 2025. Nadcházející ročník slibuje navázat na úspěch letošního veletrhu a nabídnout ještě více vizionářských řečníků, průkopnických technologií a bezkonkurenčních příležitostí k navazování kontaktů.

Opakovaná registrace stávajících vystavovatelů již byla zahájena. Pro nové vystavovatele bude rezervace otevřena od 1. července 2024. Maloobchodníci, technologičtí inovátoři a další zájemci z oboru jsou srdečně zváni, aby si toto datum již nyní zapsali a připojili se k největší a nejvlivnější maloobchodní konferenci v asijsko-pacifickém regionu.

O veletrhu NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific

Nejvýznamnější maloobchodní akce v Asii a Tichomoří se konala v Singapuru od 11. do 13. června 2024. Asijsko-pacifická edice veletrhu zve lídry maloobchodního sektoru z celého regionu, aby zde navázali spolupráci v celoasijsko-pacifickém měřítku. Nechte se inspirovat největšími lídry maloobchodu v Asii a Tichomoří na veletrhu Retail's Big Show Asia Pacific, který se věnuje jednomu z nejrychleji rostoucích trhů na světě. Maloobchodní profesionálové z celého světa zde mohou absolvovat tři dny vzdělávacích programů, zúčastnit se rozsáhlého veletrhu s nejnovějšími řešeními pro maloobchod a zapojit se do inovační laboratoře či startupové zóny prezentující průlomové technologie v asijsko-pacifickém maloobchodním sektoru. https://nrfbigshowapac.nrf.com

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/2441233/Post_event_Comexposium_Asia_Pacific.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2438655/Horiz_Reverse_NOdate_Logo.jpg 

KONTAKT: Audrey McGagh, +65 6570 9139, audrey.mcgagh@mcgaghcomms.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific zakončuje ročník s hvězdnou návštěvností a zapojením sektoru  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.