Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Yaber představuje projektor T2/T2 Plus: dokonalý přenosný projektor pro venkovní zábavu

PR článek, aktualizováno 27. června 2024, 7:54

New york 27. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Yaber, průkopník v oblasti zábavních projektorů, uvádí na celosvětový trh model T2/T2 Plus. Tento inovativní přenosný projektor s napájením na baterie zaujme nativním rozlišením 1080P a vynikající kvalitou zvuku, které bylo dosaženo díky úzké spolupráci se společností JBL. Díky vestavěným bateriím jsou projektory řady T2 ideální pro filmové maratony, kempování a venkovní akce.

Zařízení T2/T2 Plus nabízí jas 450 ANSI lumenů a nativní rozlišení 1080P pro ostrý a detailní obraz. Inteligentní technologie automatické korekce se postará o hladký provoz bez nutnosti ručního nastavování. Projektory T2/T2 Plus jsou navíc vybaveny dvěma reproduktory JBL s podporou zvuku Dolby Audio, a slibují tak vyvážený a poutavý zvukový zážitek.

Řada T2 umožňuje až 2,5 hodiny přehrávání videa nebo 18 hodin přehrávání hudby přes připojení Bluetooth. Součástí projektoru je praktická rukojeť, která poslouží pro přenášení i jako stojan pro větší stabilitu. Ve funkci stojanu nabízí možnost projektor naklonit až o 15° pro větší rozsah projekce. Projektor T2 Plus je dodáván společně s Google TV Dongle a dálkovým ovladačem, který podporuje Asistenta Google pro přístup k více než 7000 aplikací. Model T2 je k dispozici výhradně online s možností dokoupení donglu.

Dostupnost a ceny

Yaber T2/T2 Plus vstoupí 25. června 2024 ( EST) na americký trh a vzápětí i na globální. Cena modelu Yaber T2 začíná na 299 USD, zatímco cena modelu Yaber T2 Plus začíná na 349 USD. Ceny se mohou lišit podle období a země.

Pro nákup projektoru Yaber T2 zamiřte na americký portál Amazon, kde najdete exkluzivní možnosti přizpůsobení a slevy. Chcete-li zakoupit Yaber T2 plus, navštivte oficiální webové stránky společnosti Yaber (www.yaber.com) nebo nejbližší kamenné prodejny.

O společnosti Yaber

Společnost Yaber, založená v roce 2018, je průkopníkem v oblasti zábavních projektorů a úspěšně dodala již více než dva miliony zařízení zájemcům ve více než 120 zemích a regionech celého světa. Získala také řadu prestižních ocenění, včetně cen Red Dot Award, Yanko Design Award a CES Innovation Award 2024.

Společnost Yaber je odhodlána posouvat hranice dokonalého obrazu i zvuku. Každý projektor Yaber je vytvořen tak, aby poskytoval výjimečné zážitky, byl ztělesněním snahy o dokonalost a nabízel uživatelům vynikající audiovizuální kvalitu i obohacující cestu stálého sebepřekonávání.

Další informace najdete na adrese www.yaber.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2447211/Yaber_Projector_T2.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2348478/Yaber_Logo.jpg

KONTAKT: Cloris Yang, cloris@yaber.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Yaber představuje projektor T2/T2 Plus: dokonalý přenosný projektor pro venkovní zábavu  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.