Počasí dnes31 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Runergy slaví úspěch své prezentace na veletrhu Intersolar Europe 2024

PR článek, aktualizováno 27. června 2024, 8:01

Mnichov 27. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Runergy, světový lídr v oblasti inovací solární energie, nedávno završila svou účast na veletrhu Intersolar Europe 2024, který se konal od 19. do 21. června. Jako jedna z nejvýznamnějších akcí v oboru poskytuje Intersolar Europe společnosti Runergy výjimečnou platformu pro představení nejnovějších pokroků a nejmodernějších technologií globálnímu publiku.

Veletrh Intersolar Europe 2024 vyzdvihl nejnovější inovace v oblasti solární energie, skladování energie a elektrických vozidel. Stánek společnosti Runergy se zde stal hlavní atrakcí a přilákal značný počet návštěvníků, mezi nimiž nechyběli solární inženýři, odborníci z průmyslu, vědci z renomovaných institutů pro výzkum obnovitelných zdrojů energie a vládní činitelé. Značný zájem, kterého se mu dostalo, podtrhl významnou roli společnosti v rozvoji řešení pro obnovitelnou energetiku.

V rámci veletrhu společnost Runergy představila novou generaci fotovoltaických (FV) modulů typu N využívajících technologií článků s ultravysokou účinností. Produktové portfolio zahrnuje širokou škálu modulů – od lehkých, celočerných modulů určených pro střešní systémy až po 700W+ moduly pro rozsáhlé komunální projekty. Účastníky zaujal zejména modul DH144N9, který se může pochlubit výkonem 615 W a účinností konverze 22,8 %, optimalizovanou pro náročná prostředí, jako jsou sníh, pouště a solné pláně. Modul DH108N12B, ideální pro střešní instalace, pak nabízí výkon 445 W, což majitelům domů zajišťuje vysokou návratnost a kratší investiční cykly.

Účast společnosti Runergy na veletrhu Intersolar Europe 2024 se nesla ve znamení několika klíčových úspěchů. Mimo jiné zde společnost představila své nejnovější moduly typu N s průměrnou účinností přeměny energie přesahující 23 %, které demonstrují výrazné zvýšení stability a spolehlivosti. Její moduly s vysokou účinností zde navíc obdržely několik certifikátů od renomovaných mezinárodních atestačních agentur. K nim patřila například certifikace IEC 62892 o zkoušce rozšířeného tepelného cyklování, IEC TS 63126 pro provoz při vysokých teplotách a IEC TS 62782 o cyklické (dynamické) zkoušce mechanické zátěže vydaný společností TÜV Nord. Modulární produkty Runergy kromě toho získaly prestižní titul „Top Performer" od nezávislé zkušební laboratoře Kiwa PVEL.

Na veletrhu nesmělo chybět také podrobné představení společnosti Runergy, které návštěvníkům poskytlo hodnotné informace o současném postavení společnosti na trhu, strategiích růstu a probíhajících iniciativách v oblasti výzkumu a vývoje. Z interaktivního programu si tak odnesli podrobnější představu o technologických pokrocích a budoucích plánech společnosti Runergy.

Výrazná stopa společnosti Runergy na veletrhu Intersolar Europe 2024 je důkazem jejího odhodlání dodávat globálním zákazníkům spolehlivá, vysoce kvalitní a současně hospodárná řešení. Také v budoucnu hodlá společnost pokračovat ve spolupráci se svými partnery, inovacích a využívání technologií s cílem zdokonalovat své produkty, uspokojovat potřeby nejrůznějších aplikací a přispívat k udržitelnému rozvoji.

Video - https://www.youtube.com/watch?v=_6NxR6jh_Kk

KONTAKT: Selina Ding, dingax@runergy.cn

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Runergy slaví úspěch své prezentace na veletrhu Intersolar Europe 2024  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.