Počasí dnes31 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová generace tabletů F110 a K120 společnosti Getac přináší profesionálům v terénu novou úroveň výkonu, efektivity a spolehlivosti

PR článek, aktualizováno 28. června 2024, 10:26

Tchaj-pej (Tchaj-wan) 28. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Nové univerzální a vysoce odolné tablety představují komplexní výpočetní řešení pro splnění cílů digitální transformace v řadě různých odvětví

Stručné shrnutí:

• Nová generace tabletu F110 navazuje na svého oceňovaného předchůdce a přináší ještě lepší výkon, spolehlivost a energetickou účinnost v terénu.

• Nová odolná zařízení jsou určena pro profesionály v odvětvích jako obranné složky, veřejné služby, výroba či ropný a plynárenský průmysl, kteří potřebují digitální řešení, na něž se mohou spolehnout v široké škále provozních prostředí.

• Mezi klíčové vlastnosti modelů F110 a K120 patří vylepšený procesor intel® CoreTM i5/i7 13. generace, displej s vysokým jasem až 1200 nitů, technologie Wi-Fi 6E AX211 a volitelný modul 4G nebo 5G Sub-6 s podporou technologie eSIM.

Společnost Getac dnes představila novou generaci tabletů F110 a K120, které kombinují plně odolnou spolehlivost s řadou nových zásadních vylepšení a nabízejí tak výjimečný výkon a efektivitu při použití v terénu.

Vlajkový model společnosti Getac, tablet F110, je již dlouho špičkou v oblasti odolných tabletů, díky čemuž si ho zákazníci z různých odvětví a oborů velmi oblíbili. Nový model F110 navazuje na tyto tradice a nabízí ještě lepší výpočetní výkon, jas i konektivitu, ale také vynikající energetickou účinnost, aby byl schopen poskytnout vysoký výkon v řadě různých náročných vnitřních i venkovních pracovních prostředích.

Výkonný a všestranný

Mezi klíčové vlastnosti tabletu F110 s úhlopříčkou 11,6 palce patří vylepšený procesor Intel® CoreTM i5/i7 13. generace s grafickým řešením Intel® UHD Graphics, které disponuje zcela novou úrovní rychlosti zpracování i grafického výkonu. Model K120 s úhlopříčkou 12,5 palce je vybaven výkonným procesorem Intel® i5/i7® s integrovaným grafickým procesorem Iris® Xe.

Obě zařízení nabízejí mimořádně jasný displej LumiBond se špičkovým jasem až 1200 nitů a více režimů dotykového ovládání (dotyk, rukavice, pero a volitelný digitizér), aby umožnily optimalizaci práce v povětrnostních podmínkách od intenzivního slunečního světla až po déšť a sníh.

Pro dosažení maximální mobility a produktivity lze modely F110 a K120 používat s širokou škálou příslušenství Getac, včetně odnímatelné klávesnice, pevného držadla pro přenášení a bezpečných dokovacích stanic pro vozidla.

Vynikající možnosti připojení

Rychlá a spolehlivá vzdálená komunikace je v průmyslových odvětvích jako jsou obranné složky nebo těžba ropy a zemního plynu důležitou součástí práce v terénu, a proto nová generace modelů F110 a K120 nabízí ve standardní výbavě širokou škálu vynikajících možností připojení. Patří mezi ně podpora Intel® Wi-Fi 6E AX211, 802.11ax a Bluetooth 5.3, které umožňují pracovníkům rychle komunikovat s kolegy a sdílet data podle potřeby. Konektivitu lze dále rozšířit pomocí volitelných modulů 4G LTE a 5G Sub-6 (provedení dual sim včetně fyzické sim i e-sim) a webová kamera s rozlišením 5 MPx poskytuje jasný a detailní obraz během videohovorů a vzdáleného dohledu.

Standardní vybavení tabletu K120 dvěma porty ThunderboltTM 4 typu C a dvěma sloty pro karty SIM (Micro-SIM, 3FF a e-SIM) navíc rozšiřuje možnosti použití tabletu jako koncového zařízení a uživatelsky vyměnitelný SSD disk poskytuje bezpečný a flexibilní způsob práce s daty přímo na cestách.

Zvýšená energetická účinnost a spolehlivost v terénu

V odvětvích, jako jsou veřejné služby a výroba, potřebují pracovníci v terénu digitální zařízení, na která se mohou spolehnout po celou pracovní dobu, a to i v případě omezeného přístupu ke zdrojům napájení nebo dobíjecím zařízením. Nová generace F110 je vybavena pamětí DDR5 (až 32 GB), která nabízí vyšší základní rychlosti a nižší spotřebu energie než předchozí generace, takže je ideální pro celodenní provoz. Baterie, které jsou uživatelsky přívětivé a vyměnitelné za provozu, lze v případě potřeby snadno vyměnit i v terénu. Pokud potřebujete mezi jednotlivými nabíjeními provozní dobu ještě více prodloužit, je model F110 kompatibilní také s volitelnými vysokokapacitními lithium-iontovými bateriemi Getac.

Obě zařízení, F110 i K120, se také vyznačují vysokou odolností. Díky certifikaci MIL-STD-810H, krytí IP66 a odolnosti proti pádu z výšky 180 cm jsou ideální pro provoz v náročných pracovních prostředích, kde je riziko náhodných nárazů, pádů a rozlití tekutin mnohem vyšší.

"Vzhledem k tomu, že stále více průmyslových odvětví s požadavky na odolná zařízení podstupuje digitální transformaci, potřebuje stále více organizací zařízení, která mohou použít k nahrazení tradiční práce s tužkou a papírem v terénu, v tovární hale, ve vzdálených zařízeních i v celé řadě dalších souvisejících situacích," vysvětluje James Hwang, prezident společnosti Getac Technology Corporation. "Nová generace vysoce odolných tabletů F110 a K120 se vyznačuje novými funkcemi a vylepšeními, která pomáhají profesionálům v terénu vykonat svou práci ihned napoprvé, a to i v nepříznivých podmínkách a na náročných místech."

Nová generace modelu F110 je k dispozici již nyní a model K120 bude k dispozici v červenci. Další informace naleznete na adrese www.getac.com

O společnosti Getac

Společnost Getac Technology Corporation je celosvětovým lídrem v oblasti odolných mobilních technologií a inteligentních video řešení, včetně notebooků, tabletů, softwaru, kamer nošených na těle, kamerových systémů v automobilech, správy digitálních důkazů a podnikových řešení pro analýzu videa. Řešení a služby společnosti Getac jsou navrženy tak, aby pracovníkům v náročném prostředí zajišťovaly mimořádné zážitky. V současné době společnost Getac poskytuje služby zákazníkům ve více než 100 zemích světa na poli obrany, veřejné bezpečnosti, záchranných služeb, hasičských a záchranných složek, veřejných služeb, automobilového průmyslu, přírodních zdrojů, výroby, dopravy a logistiky. Další informace najdete na adrese: https://www.getac.com. Zapojte se na oborovém blogu společnosti Getac, případně můžete společnost sledovat na sítích LinkedIn a YouTube.

Getac a logo Getac jsou ochranné známky společnosti Getac Holdings Corporation nebo jejích přidružených společností. Ostatní značky nebo ochranné známky jsou vlastnictvím příslušných vlastníků. ©2024 Getac Technology Corporation.

 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2448439/Getac_F110_Scenario_Utilties_240620.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2448440/Getac_K120_Scenario_240529.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2378441/Getac_Logo.jpg

Další informace získáte na adrese: rhys.chi@getac.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová generace tabletů F110 a K120 společnosti Getac přináší profesionálům v terénu novou úroveň výkonu, efektivity a spolehlivosti  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.