Počasí dnes31 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

KuCard rozšiřuje podporu více virtuálních a fyzických karet, čímž zlepšuje pohodlí a dostupnost pro uživatele

PR článek, aktualizováno 7. července 2024, 9:31

Victoria (Seychely) 7. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - KuCard, debetní karta Visa od společnosti KuCoin, od 1. července 2024 podporuje více virtuálních a fyzických karet, což uživatelům KuCard zlepší pohodlí a dostupnost. Tato zajímavá novinka umožňuje uživatelům bezproblémově spravovat více karet, přičemž všechny mají nárok na štědrý program cashback.

Tento strategický krok výrazně zvyšuje finanční flexibilitu a pohodlí držitelů karet KuCard, ať už v oblasti osobního použití, správy rodinných výdajů, nebo vedení samostatných karet pro různé kategorie výdajů. Umožňuje bezproblémově sestavovat rozpočet, snáz sledovat výdaje a jednodušeji přistupovat k penězům – a to vše při využití výhod převodu kryptoměny z karty KuCard na hotovost a odměn cashback.

Na oslavu tohoto milníku spouští společnost KuCard časově omezenou nabídku , která končí 7. července a umožňuje uživatelům požádat o druhou virtuální kartu zdarma nebo o druhou fyzickou kartu jen za 9,99 EUR. Tato akce je k dispozici v období kampaně podle pořadí uchazečů. Je ideální doba vybavit členy rodiny vlastní kartou KuCard a společně využívat výhod služby Web3 .

Společnost KuCard nedávno spustila své programy cashback, které nabízejí až 3% cashback z nákupů pro všechny držitele karet, včetně držitelů více karet, s odstupňovanými odměnami na základě výše výdajů, což uživatelům poskytuje při používání karet ještě větší hodnotu.

O KuCard

KuCard, která byla uvedena na trh v listopadu 2023, je debetní karta Visa umožňující bezproblémovou konverzi kryptopměny. Je kompatibilní se službami Google Pay i Apple Pay a dá se používat všude, kde je přijímána Visa. Karta KuCard zjednodušuje finanční transakce, protože v místě prodeje automaticky převádí kryptoměnu na místní měnu a zprostředkovává nejlepší možný směnný kurz. Cílem karty KuCard, která je zpočátku dostupná v Evropském hospodářském prostoru (EHP), je podpořit širší přijetí technologie blockchain tím, že uživatelům umožní využívat kryptoměnu při každodenních nákupech, online nákupech a výběrech z bankomatů.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2356857/KuCoin_Horizontal_Green_LOGO_Logo.jpg 

KONTAKT: media@kucoin.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KuCard rozšiřuje podporu více virtuálních a fyzických karet, čímž zlepšuje pohodlí a dostupnost pro uživatele  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.