Počasí dnes31 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Addverb oznamuje uzavření partnerství s nizozemskou společností PekaKroef

PR článek, aktualizováno 10. července 2024, 10:09

Zoetermeer (Nizozemsko) 10. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Addverb, globálně uznávaný lídr v oblasti robotiky a skladové automatizace, s hrdostí oznamuje uzavření partnerství se společností PekaKroef z nizozemského Odiliapeelu. Nové partnerství přináší významný pokrok pro automatizaci logistických operací společnosti PekaKroef v podobě plně automatizovaného paletového skladu pro skladování a vychystávání objednávek typu Goods-to-Person (vychystávání zboží robotem pro zaměstnance).

Peka Kroef je rodinný podnik, který se specializuje na čerstvé chlazené výrobky z brambor. Od roku 1970 neustále posouvá hranice svých výrobků a výrobních metod, aby svým zákazníkům poskytovala ještě lepší služby – tedy ještě čerstvější, komfortnější a chutnější výrobky.

Špičková automatizační technologie Addverb má nyní za cíl změnit logistické operace společnosti PekaKroef. Novinka, která se může pochlubit hustotou skladování 3,1 palety na metr čtvereční, má čtyřikrát zvýšit efektivitu vychystávání. Výrazně se tak zefektivní procesy plnění paletových objednávek a zvýší celková produktivita, což pomůže společnosti PekaKroef plnit své závazky v oblasti dodávek pro B2B zákazníky.

Koncepce zahrnuje flexibilní řešení, jako jsou čtyřcestné paletové vozíky pro přesun palet, kolejová vozidla (rail-guided vehicles, RGV) pro efektivní a rychlou přepravu palet či pracovní stanice pro systém Goods-to-Person, které optimalizují proces vychystávání, zvyšují jeho přesnost i rychlost. Dokonalé propojení výrobního závodu s automatizovaným systémem zakládání a vychystávání pak zajistí plynulý a efektivní provoz.

Generální ředitel společnosti PekaKroef, Edwin Holleman, ocenil toto partnerství slovy: „Nové řešení přinese revoluci pro naše skladovací kapacity díky maximalizaci efektivity využití prostoru, která nám umožní rozšířit náš sortiment a hladce začlenit nové obchodní segmenty. Systém je kromě prostoru úsporný také při využívání energie, což odráží náš závazek k ekologické udržitelnosti. Tyto inovace zcela promění náš logistický proces a zvýší produktivitu celého našeho provozu."

Generální ředitel společnosti Addverb pro region EMEA Pieter Feenstra uvedl: „Velmi nás těší, že můžeme spolupracovat se společností PekaKroef na tomto transformačním projektu. Díky našim pokročilým automatizačním technologiím získá společnost nástroje, které jí pomohou pokračovat ve své tradici kvality a spolehlivosti a současně přijmout budoucnost logistiky."

Další informace najdete na adrese www.addverb.com.

Společnost Addverb, založená v roce 2016, nabízí fixní a flexibilní automatizační řešení s podporou umělé inteligence, která klientům umožňují dosáhnout nové úrovně efektivity, spolehlivosti a výnosů. Naše řešení a software na bázi umělé inteligence jsou navrženy speciálně pro potřeby globálního elektronického obchodu, skladové distribuce a výrobního průmyslu. Společnost Addverb provozuje v rámci Evropy řadu kanceláří a klientských poboček, přičemž její ústředí se nachází v Nizozemsku a pobočky po celé Evropě.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2455596/Gerard_Kroef.jpg

Logo : https://mma.prnewswire.com/media/2399931/Addverb_Logo.jpg

Kontakt pro média: Akshita Khandelwal, Akshita.khandelwal@addverb.com, +919929110582, Neha Verma, neha.verma@addverb.com, +91 9818004490

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Addverb oznamuje uzavření partnerství s nizozemskou společností PekaKroef  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.