Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zpráva společnosti Bitget za 2. čtvrtletí odhaluje příliv kapitálu ve výši 700 milionů dolarů a téměř 50% nárůst návštěvnosti

PR článek, aktualizováno 15. července 2024, 11:09

Victoria (Seychely) 15. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Bitget, přední kryptoměnová burza a společnost Webu3, zveřejnila svou čtvrtletní zprávu o transparentnosti za 2. čtvrtletí 2024, která představuje dosavadní pokrok společnosti v letošním roce. Ve 2. čtvrtletí 2024 společnost Bitget zaznamenala výrazný nárůst návštěvnosti webových stránek, jejíž téměř 50% zvýšení přineslo o 10 milionů návštěvníků měsíčně navíc.

Zvýšil se také příliv finančních prostředků na burzu. Údaje ze stránky Bitget Proof-of-Reserve (PoR) ukazují, že objem uživatelských BTC, USDT a ETH za prvních 6 měsíců prudce vzrostl o 73 %, 80 %, a 153 %, což odpovídá přílivu kapitálu ve výši přibližně 700 milionů USD. Tento vývoj dále doplnil přírůstek 2,9 milionu nových uživatelů platformy, který odpovídá jejímu rostoucímu dosahu a světové úrovni řešení pro obchodování s kryptoměnami. Objem spotových transakcí na Bitgetu se zvýšil o více než 10 % – z 28 miliard dolarů v prvním čtvrtletí na 32 miliard dolarů ve druhém čtvrtletí.

Společnost Bitget rovněž pokračovala v inovacích a uvedla dva nové produkty pro prvotní kótování tokenů pod názvy PoolX a Pre-market. PoolX představuje novou platformu pro stakování, která uživatelům umožňuje získávat tokeny stakingem BGB a USDT, zatímco Pre-market umožnil obchodování s tokeny, které ještě nejsou oficiálně kótovány na hlavních burzách. V rámci těchto produktů bylo dohromady spuštěno více než 100 projektů, které přinášejí další nabídky s vysokým potenciálem a přitahují významnou účast uživatelů.

Ve spolupráci s Foresight Ventures společnost Bitget dále spustila fond TON Ecosystem Fund ve výši 20 milionů dolarů na podporu projektů v rané fázi budování sítě The Open Network (TON). Tato iniciativa má za úkol urychlit inovace a vývoj v rámci ekosystému TON, což je v souladu s širším cílem společnosti Bitget dosáhnout masového přijetí kryptoměn.

"Druhé čtvrtletí roku 2024 bylo pro společnost Bitget klíčovým obdobím. Naše spolupráce s tureckými sportovci spolu s výrazným růstem počtu uživatelů a návštěvnosti webových stránek přispívají k naší globální expanzi. Vážíme si podpory naší komunity a i nadále budeme pokračovat v práci pro budoucnost Webu3," uvedla generální ředitelka společnosti Bitget Gracy Chenová.

Burza si nadále udržuje důkazy o rezervách (proof-of-reserves), přičemž nejnovější zpráva upozorňuje na poměry rezerv vysoko nad 100 % u všech hlavních aktiv. Také ochranný fond burzy Bitget, Bitget's Protection Fund, který má nyní hodnotu přibližně více než 420 milionů dolarů, patří k největším v oboru a poskytuje uživatelům další vrstvu zabezpečení.

Pro podrobné informace o výsledcích společnosti Bitget za 2. čtvrtletí můžete nahlédnout do zprávy zde.

O společnosti Bitget

Společnost Bitget, která byla založena v roce 2018, je přední světovou burzou kryptoměn a společností Webu3. Cílem burzy Bitget, kterou využívá více než 25 milionů uživatelů ve více než 100 zemích a regionech, je pomáhat uživatelům s inteligentnějším obchodováním za pomoci revoluční funkce kopírování obchodů, ale i dalších obchodních řešení. Bitget Wallet, dříve známá jako BitKeep, je špičková víceřetězcová kryptopeněženka, která nabízí řadu komplexních řešení a funkcí Webu3, jako je funkce peněženky, swapu, tržiště NFT, prohlížeče DApp a další. Společnost Bitget inspiruje jednotlivce k využívání kryptoměn prostřednictvím své aktivní spolupráce s důvěryhodnými partnery, včetně legendárního argentinského fotbalisty Lionela Messiho a tureckých národních sportovců Buse Tosun Çavuşoğlu (světový šampion ve wrestlingu), Sameta Gümüşe (zlatá medaile v boxu) a İlkina Aydına (národní volejbalový tým).

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2459355/image_5031025_44584471.jpg 

KONTAKT: media@bitget.com

 

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpráva společnosti Bitget za 2. čtvrtletí odhaluje příliv kapitálu ve výši 700 milionů dolarů a téměř 50% nárůst návštěvnosti  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.