Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oprava Průmyslové ochromí dopravu do konce léta, počítejte se zdržením

PR článek, aktualizováno 15. července 2024, 15:39

Praha 15. července 2024 (PROTEXT) - Se startem letních prázdnin začala rozsáhlá oprava komunikace Průmyslová, kde se řidiči budou muset připravit na výrazné dopravní omezení a zdržení zejména v časech ranní a odpolední dopravní špičky. Jde o pokračování akce, kterou Technická správa komunikací hlavního města Prahy prováděla v loňském roce.

Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy: "Budeme upravovat tu druhou polovinu vozovky. Tam jsou samostatné jízdní pásy, kde v obou dvou jízdních pásech máte dva jízdní pruhy. Řidičů se to dotkne tak, že budeme převádět celý ten jízdní směr do protisměru, takže se bude jezdit v režimu jedna a jedna, místo toho původního, kdy tam byly dva jízdní pruhy v obou dvou směrech.“

Jde o rozsáhlou rekonstrukci. Opravit se musí všechny konstrukční vrstvy vozovky a komunikace se v podstatě postaví celá znovu.

Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy: "Tato komunikace je problematická v tom, že je velmi vytížená, projede tam zhruba přes 50 tisíc vozidel denně a z toho i samozřejmě těžké vozy. Kamionová doprava je právě tudy vedena a jsou tam i průmyslové areály, kam bude vjezd umožněn, té se práce nedotknou.“

Rekonstrukce je plánovaná na dva měsíce a trvat by měla až do konce letních prázdnin. V místě platí střední míra dopravní komplikace a zejména v časech ranní a odpolední špičky je třeba počítat se zdržením deset až třicet minut.

Zdroj: POLAR televize Ostrava

 

 

 

PROTEXT

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava Průmyslové ochromí dopravu do konce léta, počítejte se zdržením  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.