Počasí dnes31 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Bitget zaznamenala v prvním pololetí roku 2024 vůbec nejvyšší nárůst podílu na trhu – CCData Report

PR článek, aktualizováno 19. července 2024, 15:06

Victoria (Seychely) 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Bitget, přední burza s kryptoměnami a společnost v oblasti technologií Web3, zveřejnila podrobné informace o svém rostoucím podílu na trhu, na které upozornila společnost CCData ve své Výhledové zprávě pro druhé pololetí roku 2024. S rostoucí důvěryhodností a výkonností centralizovaných burz s kryptoměnami je stále evidentnější, že v oblasti obchodování s kryptoměnami dochází k zásadním změnám.

Společnost CCData zdůraznila, že se role různých burz s kryptoměnami mění s tím, jak přebírají nové funkce a povinnosti. Největší nárůst podílu na trhu přitom mezi nimi zaznamenala společnost Bitget, a to s nárůstem o 38,4 %. Tu následovaly společnosti Crypto(dot)com a Bybit s nárůstem 24,6 %, respektive 22,2 %.

Na aktuální stav trhu poukazují také obecnější ukazatele, jako jsou otevřené úroky, sazby financování nebo poměr obchodování s deriváty ke spotům. Po schválení ETF BTC a ETH na začátku tohoto roku otevřený zájem podle společnosti CCData prudce vzrostl. V květnu vzrostl otevřený zájem na derivátových burzách o 30,5 % a dosáhl tak úrovně 55,2 miliardy dolarů. Důvodem tohoto nárůstu byla snaha obchodníků o využití neočekávaného schválení spotových ETF na Ethereum ve Spojených státech. V tomto období se společnosti Bitget podařilo překonat růst všech hlavních derivátových burz díky nárůstu otevřených zájmů o 39,2 %, zatímco významnější aktéři jako Binance nebo OKX zaznamenali nárůst o 33,2 %, respektive 22,1 %.

"Společnost Bitget za svůj růst vděčí zejména silné komunitě příznivců a přispěvatelů, kteří si uvědomují sílu této platformy a její oddanost uživatelům. Naše nedávné interní analýzy naznačují, že v nadcházejících měsících tempo růstu ještě naroste. Tohoto nárůstu využijeme k tomu, abychom s kryptoměnami seznámili širší veřejnost," uvedla Gracy Chenová, výkonná ředitelka (CEO) společnosti Bitget.

V nedávné zprávě o transparentnosti za 2. čtvrtletí roku 2024 tato špičková burza derivátů svůj růst podrobněji rozvedla a zdůraznila také 50% nárůst provozu. Podle údajů společnosti Similarweb byl tento nárůst zaznamenán v regionu SNS, který následovaly trhy v Latinské Americe a jižní Asii. To je dáno především snahou této burzy uspokojit pomocí lokalizovaných služeb různorodé cílové skupiny po celém světě.

Transparentní sledování důkazů o rezervách Bitgetu ukazuje, že za posledních šest měsíců vzrostla částka držená uživateli v BTC, USDT a ETH o 73 %, 80 % a 153 %, což znamená příliv kapitálu ve výši téměř 700 milionů dolarů. Podle údajů společnosti DeFiLama zaznamenala burza Bitget za měsíc červen vůbec nejvyšší příliv kapitálu, a to v celkové výši 1,3 miliardy dolarů, čímž předstihla burzy Binance, OKX, Bybit i všechny ostatní hlavní burzy.

O společnosti Bitget

Společnost Bitget, která byla založena v roce 2018, je přední světovou burzou s kryptoměnami a společností v oblasti technologií Web3. Cílem burzy Bitget, kterou využívá více než 25 milionů uživatelů ve více než 100 zemích a regionech, je pomáhat uživatelům s inteligentnějším obchodováním za pomoci revoluční funkce kopírování obchodů, ale i dalších obchodních řešení. Bitget Wallet je špičková víceřetězcová peněženka kryptoměn, která nabízí řadu komplexních řešení a funkcí technologií Web3, jako je funkce peněženky, swap, tržiště NFT, prohlížeč DApp a další. Společnost Bitget inspiruje jednotlivce k používání kryptoměn prostřednictvím spolupráce s důvěryhodnými partnery, k nimž patří například legendární argentinský fotbalista Lionel Messi.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2463399/image.jpg

 

KONTAKT: media@bitget.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Bitget zaznamenala v prvním pololetí roku 2024 vůbec nejvyšší nárůst podílu na trhu – CCData Report  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.