Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

KOCOWA+ slaví 7. výročí létem plným nového a exkluzivního obsahu, který potěší fanoušky po celém světě

PR článek, aktualizováno 19. července 2024, 15:53

Los Angeles (USA) 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Korejská streamovací společnost při této příležitosti přidá na svou platformu exkluzivní webové komiksy, nové vietnamské titulky a interaktivní hromadné sledování

KOCOWA+, přední společnost streamující korejský obsah mimo Koreu, slaví 7. výročí a přidává další exkluzivní obsah, titulky v novém jazyce a nejmodernější funkce, které zlepšují zážitek fanoušků ze sledování a rozšiřují nabídku pro všechny fanoušky korejského obsahu. Letos v létě byly oslavy zahájeny pomocí více než 40 koncertů světoznámé K-popové skupiny BTS a globálních interaktivních večírků pro fanoušky, které jsou dostupné pouze na KOCOWA+. Od 19. července se každý pátek začnou dostávat na trh exkluzivní webové komiksy založené na oblíbených titulech, jako jsou Weightlifting Fairy, Kim Bok Joo a My Dearest. Vedle prémiových anglických, španělských, portugalských a čínských titulků poskytovaných pouhých několik hodin po odvysílání pořadů v Koreji začne KOCOWA+ koncem měsíce nabízet vietnamské titulky, čímž si upevní pozici jedničky v oblasti korejské zábavy.

KOCOWA+ od svého spuštění v roce 2017 zaznamenává fantastický vývoj: s více než 40.000 hodinami těch nejatraktivnějších pořadů v oblastech K-Drama, K-Pop, K-Variety, K-Reality, K-Movies, živého vysílání a nyní i webových komiksů nabízí divákům po celém světě to nejlepší z korejské zábavy. Po spuštění v Americe společnost KOCOWA+ nedávno rozšířila své služby o Evropu, Austrálii a Nový Zéland, takže působí v 73 zemích. Kromě webových platforem, platforem iOS a Android má partnerství se službami jako Smart TV, Roku, FireTV a Google TV. Je k dispozici také na platformách řady partnerů, jako jsou Prime Video, Roku Channel, Xfinity či Verizon +Play.

"Jakožto streamovací platforma s největší knihovnou korejského obsahu se KOCOWA+ od svého debutu v roce 2017 rychle stala globálním fenoménem. Fanouškům a divákům se neustále snažíme nabízet pestrou škálu oblíbeného i nového obsahu. Spolupracujeme s více než 50 poskytovateli, abychom měli přístup k nejlepším titulům, a každý měsíc přidáváme další obsah! S potěšením oznamujeme, že nyní nabízíme také webové komiksy založené na populárních K-Dramas, abychom fanouškům nabídli ještě více prvotřídního korejského obsahu, který lze nalézt pouze na naší platformě." říká generální a provozní ředitel společnosti KunHee Park

Letos v létě se KOCOWA+ zaměřuje na fanoušky. Po dvou úspěšných večírcích s tematikou BTS v červnu a červenci se KOCOWA+ chystá na speciální GLOBÁLNÍ hromadné sledování, které se uskuteční 1. srpna. Fanoušci K-Popu z celého světa jsou zváni, aby si vychutnali společný zážitek ze sledování pouze na KOCOWA+.

To je jen část z milionů diváků KOCOWA+, kteří se pohybují od generace X po generaci Alfa. Po celém světě – v Severní Americe, Velké Británii, Austrálii a Brazílii – tráví tito diváci na platformě dvě hodiny denně, což dokazuje, že KOCOWA+ je pro fanoušky oblíbenou platformou, kde mohou uniknout do nepřeberného množství korejské zábavy a sledovat nové seriály, oceňované tituly z knihovny, ŽIVÁ vystoupení K-Popu a další.

O společnosti KOCOWA+:

KOCOWA+ je předplatitelská platforma pro videostreaming na americkém kontinentu, která byla spuštěna v roce 2017. Uživatelskou základnu má ve Spojených státech, Mexiku, Brazílii, Jižní Americe, Velké Británii, EU a Oceánii. KOCOWA+ nabízí na své vlastní platformě více než 40.000 hodin korejských dramat, filmů, reality show a K-Popu v několika jazycích. Další informace najdete na adrese www.kocowa.com.

KONTAKT: Angie Averitt, a.averitt@kocowa.com

 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2463193/YT_2560_x_1440_Press_Release_GraphicV2.jpg 

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KOCOWA+ slaví 7. výročí létem plným nového a exkluzivního obsahu, který potěší fanoušky po celém světě  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.