Počasí dnes31 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

38 adeptů ze společnosti XCMG získalo v průlomovém čínsko-německém programu certifikaci IHK

PR článek, aktualizováno 23. července 2024, 16:27

Sü-čou (Čína) 23. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Významnou událost pro mezinárodní odborné vzdělávání představuje úspěch 38 studentů XCMG Technician College (Technické akademie společnosti XCMG), kteří složili přísnou zkoušku pro certifikaci průmyslového mechanika německé Průmyslové a obchodní komory (IHK). Úspěch v tomto komplexním hodnocení zahrnujícím řadu fází a dovedností oslavila první skupina čínsko-německé třídy „Blue Sea Elite" (Modré elity) slavnostním ceremoniálem.

V rámci slavnostního předání certifikátů, které se konalo na půdě XCMG Technician College v čínském Sü-čou, vyhlásili výsledky zkoušky projektový manažer Erfurt Education Center GmbH pan Baumann a vedoucí zkušební komise Erfurtské obchodní a průmyslové komory pan Steinbrück. Oba ocenili výjimečný výkon studentů a povzbudili je, aby se s novým elánem zapojili do globálních iniciativ společnosti XCMG.

Pan Baumann vyjádřil obdiv nad inteligencí a dovednostmi, které studenti prokázali ve zkouškách IHK. „Jejich úspěch je vyznamenáním naší intenzivní spolupráce se společnostmi XCMG a YaTang Bildung," uvedl ve svém projevu.

Certifikáty studentům předávali kromě zkoušejících Steinbrücka a Baumanna také uznávaní školitelé z Německa i Číny, včetně pánů Riedela a Justa z Erfurt Education Center GmbH.

Wang Chuang, představitel špičkového absolventa programu „Blue Sea Elite", vyzdvihl, jak tento program významně posílil odborné a všeobecné schopnosti studentů v různých oblastech - od znalostí elektromechanických kapalin po globální perspektivu služeb v zahraničí.

Jednatel společnosti Erfurt Education Center GmbH Frank Belkner označil úspěch tohoto společného projektu za příkladný model pro čínsko-německé odborné vzdělávání.

Zhang Hao, generální ředitel YaTang Bildung, zdůraznil plány na budoucí prohloubení spolupráce mezi XCMG Technician College a německými vzdělávacími institucemi pro další posílení rozvoje vysoce kvalifikovaných talentů v rámci tohoto úspěšného modelu.

Proděkan XCMG Technician College Su Yuan vyjádřil poděkování všem, kteří se podíleli na dosažení těchto pozoruhodných výsledků, odpovídajících přesně německému systému duálního vzdělávání, který XCMH přizpůsobila místním podmínkám pro komplexní mezinárodní rozvoj talentů.

V budoucnu hodlá instituce pokračovat ve svém úsilí o prohlubování a naplňování projektů čínsko-německé spolupráce v oblasti vzdělávání a soustavně hledat nové možnosti pěstování internacionalizovaných talentů, jejichž dovednosti odpovídají mezinárodním standardům, sledují realitu vývoje průmyslu a zohledňují potřeby podniků, aby tak dokázala poskytnout silnou základnu kvalifikovaných odborníků pro transformaci a pozvednutí regionálního průmyslu.

Další informace o společnosti XCMG a jejím mezinárodním rozvoji najdete na https://www.xcmgglobal.com/ .

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2465770/38_XCMG_Trainees_Achieve_German_Industrial_Mechanic__IHK__Certification_Groundbreaking.jpg 

KONTAKT: Wang Lin, xcmg_media@163.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

38 adeptů ze společnosti XCMG získalo v průlomovém čínsko-německém programu certifikaci IHK  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.