Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Crystal Lagoons rozšiřuje své působení v Evropě o nový projekt Public Access Lagoons® v Seville

PR článek, aktualizováno 28. července 2024, 20:56

Miami 28. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Crystal Lagoons již tradičně přináší do světových měst revoluci tropické plážové pohody díky svému modelu rekreačních lagun pro veřejnost Public Access Lagoons®, známého také jako PAL®. Globální expanze této inovativní nadnárodní společnosti, která má na svém kontě celkem 1000 projektů v různých fázích vývoje a projednávání v 60 zemích, je nyní zřejmá i v Evropě, a to díky novému komplexu ve středomořské destinaci Seville – jednom z nejikoničtějších a nejatraktivnějších míst Španělska, které díky novému projektu společnosti získá karibskou atmosféru.

Srdcem připravovaného komplexu je křišťálová laguna pro koupání a vodní sporty, přístupná veřejnosti po zakoupení vstupenky, kolem níž se sdruží obytné jednotky, hotel, obchody a restaurace spolu s celou řadou dalších atrakcí a komerční i zábavní infrastruktury ztělesňující typický charakter projektů PAL®.

Novým projektem pokračuje společnost Crystal Lagoons ve své evropské expanzi, v rámci které již rozvíjí projekty v různých fázích vývoje a přípravy ve Španělsku, Itálii, Francii, České republice, Polsku, Rumunsku a Maďarsku. Mezi komplexy vybudovanými ve Španělsku vynikají dva projekty v Murcii a další na pobřeží Costa del Sol.

Výstavba v Seville patří mezi projekty, které Crystal Lagoons realizuje ve spolupráci s oceňovanou rumunskou firmou Forty Management v různých evropských městech – včetně nedávno otevřeného Lagoon Park Bucharest v Bukurešti. Tento projekt PAL® vyvolal ve městě obrovský ohlas a vstupenky byly vyprodány s více než týdenním předstihem.

„Sevilla má jedny z nejlepších klimatických podmínek v Evropě a umožňuje tak celoroční využití laguny PAL®, která ještě více vyzdvihne turistické město par excellence - jedno z nejoblíbenějších míst ve Španělsku i v celé Evropě, do nějž každoročně zamíří miliony návštěvníků. Tento projekt přinese novou úroveň zábavy a změní život milionům Sevillanů," vysvětluje globální obchodní ředitel společnosti Crystal Lagoons Jean Pierre Juanchich.

Projekty PAL® jsou oceňovány za svůj přínos pro životní prostředí díky své schopnosti zredukovat 40 % ekvivalentní uhlíkové stopy v turistickém ruchu a dopravě přenesením plážového ráje s tyrkysovými vodami a bílými písky do naší blízkosti, čímž odpadá nutnost dlouhých cest autem či letadlem.

O společnosti Crystal Lagoons

Crystal Lagoons je americká nadnárodní společnost, která vyvinula technologii pro stavbu a nízkonákladový provoz lagun neomezené velikosti s křišťálově čistou vodou kdekoliv na světě. Celosvětově dohlíží na více než tisícovku projektů v různých fázích vývoje a jednání.

Společnost je držitelem více než 2900 patentů v celkem 180 zemích a její udržitelné projekty vyžadují pro svůj provoz oproti běžným plaveckým bazénům stonásobně nižší množství chemikálií a pouze 2 % energie. Podle závěrů společnosti Bureau Veritas, která ověřila efektivitu využívání vody projekty založenými na těchto technologiích, spotřebuje laguna o rozloze 1 ha/2,5 akru 33krát méně vody, než vyžaduje provoz golfového hřiště, a o 40 % méně vody než park o stejné rozloze. Zařízení Crystal Lagoons® mohou používat vodu mořskou, sladkou i brakickou, které je dostatek a nemá jiné využití.

Kontakt: press@crystal-lagoons.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2469415/Foto.jpg

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Crystal Lagoons rozšiřuje své působení v Evropě o nový projekt Public Access Lagoons® v Seville  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.