Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Benchmark slaví rozšíření svého závodu světové třídy v rumunském Brašově

PR článek, aktualizováno 28. července 2024, 20:45

Tempe (Arizona) 28. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Rozšíření provozu společnosti Benchmark v Brašově více než zdvojnásobí výrobní kapacitu závodu a vytvoří 500 pracovních míst v regionu

Společnost Benchmark Electronics, Inc. (NYSE: BHE), globální poskytovatel inženýrských, projekčních a výrobních služeb, dnes oslavila otevření svého významně rozšířeného závodu v rumunském Brašově, které představuje další etapu investic společnosti v tomto regionu. Cílem nového rozšíření je podpořit poptávku zákazníků po špičkových technologických řešeních pro výrobu, po lokalizovaných i globálních dodavatelských řetězcích a službách prozákaznicky orientovaného týmu v oblasti optimalizace dodávek, kvality, nákladů a výrobních a inženýrských služeb. Hlavními obsluhovanými sektory trhu jsou komplexní průmyslová zařízení, zdravotnická zařízení a polovodičová investiční zařízení. Společnost závod slavnostně otevřela ve čtvrtek 25. července za účasti klíčových partnerů a řady dodavatelů, místních hodnostářů a členů komunity.

„Benchmark Brasov tvoří společně s Benchmark Almelo srdce a duši našich evropských aktivit a velmi nás těší, že můžeme rozšířit naše výrobní prostory, zvýšit kapacitu pro lepší obslužnost našich stávajících zákazníků a vyjít vstříc velkému zájmu nových zákazníků, kteří chtějí regionalizovat svou výrobu v Evropě," uvedl prezident a generální ředitel společnosti Benchmark Jeff Benck. „Nové prostory nabídnou našim výrobním a inženýrským týmům dostatek prostoru pro rozšíření našich aktivit ve východní Evropě a zároveň přinesou více dobře placených pracovních míst zde v Brašově."

Rozšíření závodu v Brašově je součástí širší strategie společnosti Benchmark s cílem zvýšit svou výrobní kapacitu po celém světě využitím stávajících zařízení a vedoucí pozice společnosti v době, kdy se stále více zákazníků snaží diverzifikovat svou výrobní strategii a nechat si vyrábět produkty blíže k trhu s konečnou spotřebou. Nové prostory nejenže poskytují nové výrobní plochy, ale také zlepšují systémovou integraci a pracovní procesy na hale.

„Je nám ctí přivítat naše partnery, dodavatele a místní komunitu při odhalení našeho rozšířeného závodu v Brašově," řekl viceprezident pro evropské operace společnosti Benchmark Herman Bartelink. „Těšíme se na rozšíření nových kapacit a na to, že do regionu přineseme další zakázky a pracovní místa. Na toto rozšíření jsme čekali dlouho a já jsem velmi hrdý na práci našeho evropského týmu, který tohoto milníku dosáhl."

Kromě rozšíření provozu se Benchmark Brašov chystá také na nábor nových zaměstnanců, kteří nové prostory obsadí. Společnost hledá širokou škálu profesí včetně techniků, obsluhy strojů a elektronických a strojních inženýrů. Rozšíření navíc umožní společnosti Benchmark prohloubit vazby s místními univerzitami tím, že nabídne více příležitostí pro stáže a další pracovní zkušenosti.

Další informace o společnosti Benchmark Brasov a nových funkcích stránek naleznete na adrese https://www.bench.com/brasov-romania.

O společnosti Benchmark Electronics, Inc.

Společnost Benchmark, která poskytuje komplexní řešení v celém životním cyklu výrobků, zaujímá vedoucí postavení v oboru díky svým inovativním technologiím a službám v oblasti inženýrského projektování, využívá svůj optimalizovaný globální dodavatelský řetězec a poskytuje prvotřídní výrobní služby v následujících odvětvích: komerční letectví, obrana, pokročilá výpočetní technika, komunikace nové generace, lékařství, komplexní průmyslové výrobky a polovodičová investiční zařízení. Společnost Benchmark působí po celém světě prostřednictvím závodů v sedmi zemích a její kmenové akcie se obchodují na newyorské burze cenných papírů pod symbolem BHE.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/568472/Benchmark_ID_21a0ebee881a_Logo.jpg 

KONTAKT: Alec Robertson, Brodeur Partners v zastoupení společnosti Benchmark, e-mail: arobertson@brodeur.com, mob.: 585-281-6399

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benchmark slaví rozšíření svého závodu světové třídy v rumunském Brašově  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.