Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Poznejte novou úroveň herních zážitků s Hisense PX3-PRO: Prvním projektorem s ultrakrátkou projekční vzdáleností na světě s certifikací „Designed for Xbox"

PR článek, aktualizováno 30. července 2024, 9:47

Čching-tao (Čína) 30. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hisense oznámila, že její projektor Laser Cinema PX3-PRO získal certifikát „Designed for Xbox Limited Series". Stává se tak vůbec prvním projektorem na světě s ultrakrátkou projekční vzdáleností s touto certifikací, který ve spojení s konzolemi Xbox zaručuje ty nejlepší možné herní zážitky.

Certifikace projektoru PX3-PRO „Designed for Xbox Limited Series" garantuje bezproblémovou kompatibilitu, pohodlí funkce plug-and-play a funkce speciálně přizpůsobené pro hraní na konzolích Xbox, a pro hráče tak představuje záruku jedinečných herních zážitků v podmanivém a pro oči příjemném herním prostředí s věrnými barvami.

Projektor PX3-PRO vám nabídne možnost nastavení velikosti úhlopříčky obrazu od 80 do 150 palců (203–380 cm) při rozlišení 4K, certifikaci pro systém Dolby Vision a IMAX, aby vás prostřednictvím špičkové kvality obrazu herní akce naprosto pohltila. Díky obnovovací frekvenci až 240 Hz s technologií High Refresh Rate poskytuje rychlejší a plynulejší herní zážitky, a ideálně se tak hodí pro rychlé střílečky a další akční hry.

Při velikosti obrazu, který projektor PX3-PRO nabízí, si lze také velice snadno představit možnost zobrazení dvou obrazovek vedle sebe, díky které máte možnost uspořádat si například víkendový maraton pro dva hráče. Odezva zpracování obrazu s hodnotami pod 6 mikrosekund je dále vylepšena technologií MEMC, která zajišťuje dokonale plynulé zobrazení rychlých her bez zpoždění či rozmazaného obrazu. Funkce Auto-Low Latency Model také dokáže detektovat, že jste svou herní konzoli zapnuli, a automaticky zajistí ideální nastavení projektoru.

Zabudované přední reproduktory Harman Kardon o výkonu 50 wattů svým velkolepým zvukem vaše smysly zcela přenesou do herního světa. V kombinaci s technologií Dolby Atmos nabízí špičkové zvukové zážitky, které hráče dokonale vtáhnou do jeho oblíbených herních dobrodružství.

Vizuálně pozoruhodné zážitky si můžete dopřávat bez namáhání očí i po velice dlouhou dobu. Díky nulovému vyzařování škodlivého modrého světla a reflexní zobrazovací technologii vytváří projektor PX3-PRO podmínky pro pohodlné sledování a pohodlí se tak stává samozřejmou součástí zážitku ze sledování.

Díky ultrakrátké projekční vzdálenosti lze projektor PX3-PRO použít všestranně v nejrůznějších místnostech i projekčních konfiguracích. Přizpůsobte si herní prostředí přesně na míru svým požadavkům a připravte se na ohromující prožitky ze skutečné herní revoluce.

O společnosti Hisense

Hisense je přední světovou značkou domácích spotřebičů a spotřební elektroniky a oficiálním partnerem šampionátu UEFA EURO 2024™. Podle údajů společnosti Omdia se značka Hisense v roce 2023 i v prvním čtvrtletí roku 2024 umístila na 2. místě žebříčku celkového celosvětového prodeje televizorů a na 1. místě v kategorii televizorů s úhlopříčkou 100". Společnost prošla rychlou expanzí a nyní působí ve více než 160 zemích, přičemž se specializuje na multimediální produkty, domácí spotřebiče a inteligentní informační technologie.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2467153/Hisense_Laser_Cinema_PX3_PRO_certified__Designed_Xbox_Limited_Series.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2467154/An_unparalleled_gaming_experience_Hisense_Laser_Cinema_PX3_PRO.jpg 

KONTAKT: Patrick Chen, patrick.chen@bluecurrentgroup.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznejte novou úroveň herních zážitků s Hisense PX3-PRO: Prvním projektorem s ultrakrátkou projekční vzdáleností na světě s certifikací „Designed for Xbox"  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.