Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

FURNITURE CHINA 2024: Ve dnech 10. - 13. září nastaví tento veletrh v oboru novou laťku s mottem „UP" is Just in Time!

PR článek, aktualizováno 30. července 2024, 13:22

Šanghaj 30. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - 29. mezinárodní výstava nábytku v Číně (Furniture China 2024), kterou společně pořádají CNFA a Shanghai Sinoexpo Informa Markets, bude mít téma "UP" přichází právě včas! („UP" is Just in Time!) a zaměří se na celosvětový velkoobchod, zlepšení oběhu na domácím i mezinárodním trhu i produktivity v celém oboru a dodání nových impulsů celosvětovému obchodu s nábytkem.

Nejdůležitější události

Ještě lepší organizace výstav

[Furniture China (SNIEC)]: V roce 2024 bude akce ještě větší a dosáhne vyšší úrovně než předchozí ročníky, přiláká do šanghajské čtvrti Pchu-tung 200.000 odborníků ze 160 zemí a regionů, bude pokrývat plochu 350.000 metrů čtverečních a představí inovace v oblasti domácího nábytku, aby předvedla sílu Číny v plné kráse.

[Výstavy FMC China (FMC) a FMC Premium China (FMP)]: Představí více než 800 předních společností využívajících nejmodernější materiály a vysoce přesné výrobní techniky, zaměří se přitom na udržitelné inovace s exponáty špičkových čínských a mezinárodních značek. Akce budou také propagovat ekologické inovace a přechod od pouhé výroby k inteligentní výrobě.

[Maison Shanghai (SWEECC)]: Integrovaná výstava B2P2C představující moderní životní styl a nové trendy v maloobchodu v oblasti bydlení. Široká nabídka lifestylových značek v oblasti bytových dekorací, osvětlení, designového nábytku a dalších přinese globálním zákazníkům i mladším generacím skvělý zážitek. Letošní novinky Maison Buyer Festival a New Retail Home Show designérům pomohou zpřístupnit projekty zákazníkům.

Oficiální nástroj pro digitální vyhledávání

[Digital Sourcing Tool, DTS]: Pomocí multi-terminálních platforem (PC, APP) se dokáže spojit s mezinárodními zákazníky a vybranými kvalifikovanými dodavateli a vylepšit tak možnosti získávání nábytku, zvýšit efektivitu a podpořit celosvětový obchod s nábytkem. Díky aplikaci APP (konkrétně DTS FurnitureChina) mohou uživatelé z řad kupujících snadno plánovat, prozkoumávat a komunikovat s vystavovateli před zahájením výstavy i po jejím skončení, například si prohlížet vystavovatele a produkty a spoustu dalšího.

Global Buyers' Night: Noční režim, který začíná po 18. hodině, vřele přivítá vystavovatele a globální přeshraniční obchodníky. Tato iniciativa vytvoří uvolněnou společenskou atmosféru pro objevování nových zdrojů i navazování kontaktů a využívání obchodních příležitostí. Zvláštní prostor pro pozvané zahraniční zákazníky navíc nabízí jedinečné poznávání čínské kultury a společenských prostorů.

Odborné aktivity a fóra

Na výstavě se budou konat různé akce, na kterých se bude diskutovat o aktuálních tématech v oboru, prolomí se informační bariéry a budou se vysvětlovat nové trendy na trhu i v oboru.

Těšíme se na vaši návštěvu

Užijte si snadnější cestování do Číny díky bezvízovému styku a tranzitní politice 72/144 hodin. Přihlaste se na nadcházející veletrh Furniture China a Maison Shanghai, který se koná od 10. do 13. září ve čtvrti Pchu-tung v Šanghaji!

Zůstaňte s námi pro další informace!

Webové stránky akce: www.furniture-china.cn | www.maison-shanghai.cn

Portál B2B: dts.jiagle.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2470589/Furniture_China_2024.jpg 

KONTAKT: Vita Sun, Vita.Sun@imsinoexpo.com, +86-18602197246

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FURNITURE CHINA 2024: Ve dnech 10. - 13. září nastaví tento veletrh v oboru novou laťku s mottem „UP" is Just in Time!  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.