Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prezident Ghany vyzdvihuje úspěšnou dodávku zařízení LiuGong

PR článek, aktualizováno 2. srpna 2024, 8:03

Akkra (Ghana) 2. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 31. července (místního času) byla ghanské vládě oficiálně předána velká šarže zařízení LiuGong (000528.SZ) na podporu Programu zlepšení okresních silnic (DRIP), který je součástí plánu pro místní hospodářský rozvoj. Ghanská vláda uspořádala slavnostní zahájení projektu na náměstí Nezávislosti v Akkře. Akce se zúčastnilo přibližně 3000 lidí, mezi nimiž nechyběli prezident země Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, obchodní rada čínského velvyslanectví v Ghaně Li Jao-chung, úředníci z různých vládních úřadů země, předseda představenstva a generální ředitel společnosti LiuGong Ceng Kuang-an a její viceprezident Luo Kuo-ping.

Ghanský prezident Nana Addo Dankwa Akufo-Addo přednesl projev

Ghana se nachází v kritické fázi rychlého rozvoje. Aby byl možný hospodářský vzestup, je nezbytné nejprve vyřešit klíčovou otázku výstavby infrastruktury. Koupě tisícovky kusů zařízení LiuGong má velký význam pro zlepšení dopravních podmínek v našich venkovských oblastech a životních podmínek místních obyvatel."

Dále promluvil také generální ředitel společnosti LiuGong Ceng Kuang-an

„Společnost LiuGong působí v Africe od 90. let minulého století prostřednictvím čínských vládních programů pomoci a dodává zařízení a služby mnoha zákazníkům a velkým projektům po celém kontinentu. V současné době se využívá více než 30.000 jednotek. Kromě toho si společnost LiuGong zakládá na veřejném blahu a sociální udržitelnosti. V loňském roce jsme spustili iniciativu Green Alliance na podporu projektů veřejného blaha v Africe. Letos jsme zahájili projekt v Jihoafrické republice a plánujeme jeho rozšíření do dalších zemí s cílem zajistit místním obyvatelům čistou vodu a vytvořit předpoklady pro zdravý a udržitelný život zdejších obyvatel."

Společnost LiuGong dodala pro projekt DRIP tisíc kusů kompletní řady stavebních strojů. Tyto stroje budou distribuovány do 261 ghanských okresů, kde napomohou místnímu hospodářskému a sociálnímu rozvoji. Společnost LiuGong dále v Ghaně založila call centrum a sklad náhradních dílů a zřídila 16 regionálních servisních center po celé zemi, která nepřetržitě nabízejí profesionální služby. Cílem těchto servisních center je rychle reagovat na potřeby zákazníků a zajistit efektivní provoz zařízení. Společnost LiuGong rovněž hodlá spolupracovat s místními univerzitami na výchově talentů v oboru strojírenství a dále rozvíjet svou působnost v Africe.

Den před touto událostí se setkali předseda představenstva a generální ředitel společnosti Ceng Kuang-an a její viceprezident Luo Kuo-ping na jedné straně a prezident země Nana Addo Dankwa Akufo-Addo a podrobně diskutovali o rozvoji působnosti společnosti LiuGong v Ghaně a plánovali slibnou spolupráci. Tato schůzka dále upevnila úzkou vazbu mezi společností LiuGong a ghanskou vládou.

Společnost LiuGong bude dále zvyšovat investice na africkém trhu, zakládat dceřiné společnosti a kanceláře v klíčových zemích, prohlubovat vztahy s místními partnery a budovat komplexní distribuční síť, aby významněji přispěla k modernizaci Afriky.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2473529/LIUGONG_GHANA.jpg

KONTAKT: LinningOu, oulinning@liugong.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prezident Ghany vyzdvihuje úspěšnou dodávku zařízení LiuGong  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.