Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

GOFC 2024 proběhne v listopadu 2024 v Su-čou

PR článek, aktualizováno 2. srpna 2024, 9:28

Su-čou (Čína) 2. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Globální konference o optických vláknech a kabelech (Global Optical Fiber and Cable Conference, GOFC) 2024, kterou společně pořádají APC Association a Hengtong Group, se odehraje 6. – 8. listopadu 2024 v kongresovém centru Suzhou International Expo Center (Su-Čou, provincie Ťiang-su, Čína).

Skupina Hengtong Group srdečně zve zájemce k účasti na akci spojené s výměnou postřehů o nejnovějším vývoji v průmyslu, společným pokrokem v transformaci odvětví a podporou technologických inovací.

Hengtong Group vás srdečně zve na významnou průmyslovou událost! GOFC2024 Su-čou • Suzhou International Expo Center – pavilon G, 6. – 8. listopadu

Konference GOFC 2024 se bude pod heslem „Inteligentní vlákna vytvářejí budoucnost bez hranic" věnovat oborovým trendům a nejmodernějším technologiím v oblastech, jako je umělá inteligence, výpočetní výkon, optická vlákna a kabely, optická komunikace nové generace a optická zařízení.

Podle očekávání by se zde mělo setkat přes 600 hostů, mezi nimiž nebudou chybět vedoucí představitelé, odborníci a manažeři z téměř 300 výzkumných institucí, průmyslových organizací a podniků z více než 30 zemí.

Současně proběhne také 18. ODC globální a čínské fórum pro rozvoj a konkurenceschopnost optické komunikace (ODC Global | China Optical Communication Development and Competitiveness Forum) 2024 a 18. globální a čínské slavnostní předávání cen pro 10 nejkonkurenceschopnějších podniků v oblasti optických komunikací (Global | China Optical Communication Most Competitive Enterprises Top 10 Awards Ceremony) 2024. Tyto události poskytnou obsáhlou a hloubkovou analýzu trendů konkurenceschopnosti a průmyslového ekosystému optických komunikačních společností. Slibují také podnítit dynamické diskuse a analýzy s tematikou vývoje optických komunikačních technologií a tržních trendů příslušných odvětví.

Akci Global Optical Fiber & Cable Conference, která je výroční mezinárodní konferencí pro světový průmysl optických vláken a kabelů, pořádají společně Asijsko-pacifická asociace průmyslu optických vláken a kabelů (Asian-Pacific Optical Fibre & Cable Industry Association, APCIA) a přední společnosti tohoto odvětví v rotaci. Účelem konference je podporovat rozvoj globálního průmyslu kabelů s optickými vlákny, vytvořit a udržovat v něm zdravý globální ekosystém a podporovat mezinárodní obchodní spolupráci a výměny s ním spojené. Konference si dále klade za cíl usnadnit výzkum a vývoj produktů, rozvoj podnikání a akademickou výměnu v globálním sektoru komunikace pomocí optických vláken a souvisejících odvětvích.

KONTAKT: Hui Yuan, yuanh@htgd.com.cn

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

GOFC 2024 proběhne v listopadu 2024 v Su-čou  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.