Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ještě dokonalejší ráj: Tortuga Bay Puntacana je nejlepším luxusním plážovým resortem Dominikánské republiky

PR článek, aktualizováno 2. srpna 2024, 11:55

Punta Cana (Dominikánská republika) 2. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Luxury Lifestyle Awards s hrdostí oznamuje, že letovisko Tortuga Bay Puntacana Resort získává titul Nejlepší luxusní plážový resort (Best Luxury Beach Resort) roku 2024 v Dominikánské republice. Tento významný úspěch je oceněním úsilí, s nímž Tortuga Bay zajišťuje svým hostům jedinečné zážitky charakterizované luxusním vybavením, individuálními službami a prvotřídním designem.

Tortuga Bay Puntacana Resort, který se nachází v srdci Punta Cany, je již tradičně symbolem luxusního cestování. Tato nádherná oáza, známá jako první letovisko v Dominikánské republice, které získalo hodnocení AAA Five Diamonds, si udržuje status prvotřídní destinace pro sofistikované a náročné cestovatele, kteří hledají soukromí, exkluzivitu a zážitky na míru.

Hosté letoviska Tortuga Bay mají po příletu na letiště Punta Cana k dispozici VIP služby, které se postarají o hladký a luxusní začátek jejich pobytu. Přepychová doprava, vyhrazený ambasador ve vile a možnost využívat prvotřídní vybavení – včetně tří kilometrů panenských pláží s bílým pískem, 45jamkového mistrovského golfového hřiště a lázní The Spa v letovisku Puntacana Resort – to vše je příslibem stylové dovolené a dokonalého zážitku z ostrova, kde slovo rekreace získává nové významy.

Generální ředitelka střediska Tortuga Bay Puntacana Resort Blanca Alcantarová je na nedávné ocenění resortu patřičně hrdá: "Získat titul nejlepšího luxusního plážového rezortu v Dominikánské republice od Luxury Lifestyle Awards je pro nás neuvěřitelnou poctou. Toto ocenění odráží odhodlání našeho týmu dosahovat excelence a náš závazek poskytovat našim hostům skutečně nezapomenutelné zážitky. Nejvyšší standardy luxusu a služeb na míru, které naši hosté očekávají, budeme ctít i nadále."

Jedinečné vlastnosti rezortu Tortuga Bay však výjimečnými službami nekončí. Resort se může pochlubit 13 soukromými plážovými vilami navrženými legendárním Oscarem de la Rentou, které hostům poskytují jedinečnou kombinaci elegance a pohodlí. Butik kolumbijské návrhářky Silvie Tcherassiové přímo na místě navíc vnáší do resortu nádech "latinského stylu" a nabízí exkluzivní módní kousky, které oslavují pestré latinskoamerické kultury.

Díky osmi prvotřídním restauracím slibuje Tortuga Bay Puntacana Resort také bezkonkurenční gastronomické zážitky. Hosté si mohou dopřát rozmanitý výběr gurmánských pokrmů, které špičkoví šéfkuchaři mistrně připraví pro každou chuť a příležitost.

Milovníci luxusního cestování, golfu, lázní a wellness, ale i ti, kdo oceňují krásy přírody – ti všichni najdou v Tortuga Bay Puntacana Resort splněný sen. Zážitky na míru, luxusní ubytování a špičkové zázemí, které tento rezort s maximální péčí poskytuje, z něj činí skutečné ztělesnění prvotřídního plážového letoviska.

Další informace o letovisku Tortuga Bay Puntacana Resort a možnost zarezervovat si svou příští nezapomenutelnou dovolenou najdete na adrese https://www.tortugabayhotel.com/.

Pro více informací o ocenění navštivte https://luxurylifestyleawards.com/awards.

KONTAKT: publicrelations@puntacana.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještě dokonalejší ráj: Tortuga Bay Puntacana je nejlepším luxusním plážovým resortem Dominikánské republiky  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.