Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnosti Zerova Technologies a Muscat Gas oznamují strategické partnerství, které podpoří růst elektromobilů v Sultanátu Omán

PR článek, aktualizováno 8. srpna 2024, 15:17

Maskat (Omán) 8. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Zerova Technologies s potěšením oznamuje navázání průlomového partnerství se společností Muscat Gas, jehož cílem je urychlit růst a rozvoj elektromobilů v Sultanátu Omán. Tato strategická spolupráce podtrhuje ambice společnosti Muscat Gas stát se předním poskytovatelem nabíječek pro elektromobily v této oblasti.

Kontakt mezi společnostmi Zerova Technologies a Muscat Gas byl zahájen před šesti měsíci. Po řadě rozsáhlých jednání a podrobných analýz nyní obě strany oficiálně uzavřely dohodu, která slibuje transformaci infrastruktury pro elektromobily v Ománu.

"Jsme nadšeni, že můžeme na tomto transformačním projektu spolupracovat se společností Muscat Gas," uvedl obchodní viceprezident společnosti Zerova Technologies Europe B.V. "Zásluhou našich společných odborných znalostí a společné vize udržitelné budoucnosti je tato spolupráce naprosto přirozená. Těšíme se, že budeme podporovat společnost Muscat Gas v jejím úsilí stát se lídrem na trhu nabíjení elektromobilů a přispět k cílům Sultanátu v oblasti zelené energie."

Společnost Muscat Gas, která je známá pro svůj inovativní přístup a snahu o dokonalost, je připravena dosáhnout značných úspěchů na poli elektromobilů. Toto partnerství využije pokročilá řešení společnosti Zerova Technologies pro nabíjení elektromobilů spolu s rozsáhlými lokálními zkušenostmi společnosti Muscat Gas k vytvoření robustní a spolehlivé sítě nabíječek elektromobilů napříč celým Ománem.

Rodící se partnerství představuje významný milník na cestě Ománu k udržitelné dopravě a čistší energii. Společnosti Zerova Technologies a Muscat Gas se společně zavázaly podporovat prostředí, ve kterém se bude dařit elektromobilům, a vydláždit tak cestu vstříc ekologičtější a udržitelnější budoucnosti.

O společnosti Muscat Gas:

Společnost Muscat Gas Company SAOG byla založena v roce 1983 v Maskatu v Sultanátu Omán s cílem obchodovat s průmyslovými plyny a LPG. Vzhledem k přesvědčení, že zachování čistého a ekologického životního prostředí je naprostá nezbytnost, uzavřela společnost v uplynulém desetiletí řadu dohod a partnerství s významnými mezinárodními společnostmi zaměřujícími se na snižování emisí oxidu uhličitého. V roce 2024 došlo k potvrzení tohoto závazku prostřednictvím strategického partnerství se společností Zerova Technologies Company, jehož účelem je zřídit první montážní linku pro nabíječky elektromobilů v Sultanátu Omán.

Sledujte další novinky, které nás čekají, až se společně se společností Muscat Gas vydáme vstříc této transformaci a připravíme cestu k ekologičtější budoucnosti v Ománu i mimo něj.

O společnosti Zerova Technologies

Společnost Zerova Technologies navrhuje a vyrábí kompletní řadu řešení pro nabíjení elektromobilů, která napájí různé značky po celém světě. Společnost úzce spolupracuje se zákazníky – ať už se jedná o white-label nebo o partnerství v oblasti designu – a přispívá k jejich úspěchu, přičemž se pokouší sladit s jejich globálními obchodními strategiemi. Díky výrobním závodům strategicky umístěným na Tchaj-wanu, v Číně, ve Vietnamu, v Japonsku, v regionu EMEA a ve Spojených státech je společnost Zerova ideálně vybavena k uspokojování rozmanitých potřeb svých partnerů.

Další informace najdete na adrese www.zerovatech.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2477012/Zerova_Technologies_Muscat%E2%80%AFGas.jpg 

Kontakty ve společnosti ZEROVA: E-mail: sales_eu@zerovatech.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnosti Zerova Technologies a Muscat Gas oznamují strategické partnerství, které podpoří růst elektromobilů v Sultanátu Omán  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.