Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bybit přináší na trh produkt ETH-BTC Dual Asset pro obchodování s kryptoměnami

PR článek, aktualizováno 12. srpna 2024, 9:15

Dubaj (SAE) 12. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit – druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů – s potěšením oznamuje uvedení nového produktu ETH-BTC Dual Asset na trh. Díky této špičkové možnosti mohou uživatelé navýšit své zisky tím, že budou držet a obchodovat své BTC a ETH bez konverze na USDT.

Produkt Bybit ETH-BTC Dual Asset je navržen pro držitele kryptoměn, kteří chtějí spravovat své investice a aktivně párově obchodovat s těmito dvěma významnými kryptoměnami, což jim umožnuje využívat cenových pohybů mezi nimi. Tato nová nabídka uživatelům umožňuje obchodovat s ETH proti jejich držbě BTC a naopak, což zajišťuje potenciální zisky z obou aktiv.

"Náš produkt ETH-BTC Dual Asset je pro naše uživatele revolučním krokem," prohlásil Joan Han, Sales & Marketing Director Bybit. "Tato možnost poskytuje držitelům kryptoměn bezproblémový způsob, jak zvýšit své zisky využitím pohybů hodnoty BTC a ETH, a to vše při zachování jejich držby v rámci těchto hlavních aktiv."

Pár ETH-BTC uživatelům nabízí výraznou výhodu při vydělávání více BTC a ETH. Držením stávajících BTC a ETH můžou uživatelé těžit z cenových výkyvů mezi oběma aktivy a zajistit si tak průběžnou optimalizaci vlastních investic. Tento produkt je určen hlavně investorům do kryptoměn, kteří preferují držení hlavních kryptoměn a hledají výnosy bez problémů s převodem na USDT.

Z vývoje produktu ETH-BTC Dual Asset je patrné, že společnost Bybit usiluje o pokrok a služby šité na míru. Tato možnost nejenže zkvalitňuje průběh obchodování, ale rovněž posiluje postavení společnosti Bybit jakožto průkopníka na trhu směnáren kryptoměn.

Pokud se chcete dozvědět více informací o produktu Bybit ETH-BTC Dual Asset a začít obchodovat, přejděte https://learn.bybit.com/en/bybit-360/dual-asset-eth-btc-innovative-tools/ 

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Bybit je druhou největší kryptoměnovou burzou na světě podle objemu obchodů a obsluhuje více než 37 milionů uživatelů. Burza založená v roce 2018 poskytuje profesionální platformu pro investory a obchodníky v oblasti kryptoměn s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i jezdců Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press.

S dotazy médií se můžete obrátit na adresu media@bybit.com

Další informace naleznete na adrese https://www.bybit.com

Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím: komunit a sociálních sítí společnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

 

 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2477988/Image.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bybit přináší na trh produkt ETH-BTC Dual Asset pro obchodování s kryptoměnami  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.