Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost SANY Heavy Industry je průkopníkem globálních inovací stavebních strojů a podporuje hnutí za udržitelný průmysl

PR článek, aktualizováno 14. srpna 2024, 15:02

Šanghaj 14. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Před rokem vydala Organizace spojených národů (OSN) Zprávu o financování udržitelného rozvoje pro rok 2023: Financování udržitelných transformací, která zdůrazňuje klíčovou roli zelené průmyslové transformace při plnění cílů v oblasti klimatu a udržitelnosti. Od té doby společnost SANY Heavy Industry, lídr v oblasti stavebních strojů, neúnavně mapuje nové technologické hranice v rámci celosvětové snahy o udržitelnost a inteligentní přístup a představila řadu převratných produktů. Díky své silné technologické základně a přítomnosti na trhu se tyto inovace dostaly v letošním roce do popředí zájmu na světovém trhu stavebních strojů a staly se významným katalyzátorem přechodu na ekologičtější řešení a technologického pokroku v oboru.

Společnost SANY, která se vydala cestou globální expanze, přístupu založeného na datech a nízkouhlíkových strategií, stojí v čele odvětví stavebních strojů na jeho cestě směrem k vyšší udržitelnosti. Mezi vlajkové modely společnosti SANY patří:

Řada velkých rýpadel SY870E a SY1650E

Model SY870E se může pochlubit vysokonapěťovým elektrickým pohonem o výkonu 6000 V ve spojení s 370kW elektromotorem, který nabízí více než 30% úsporu provozních nákladů ve srovnání s tradičními modely poháněnými naftou.

Model SY1650E vyniká svými průkopnickými elektrifikačními a digitálními technologiemi. Rýpadlo dosáhlo průlomu v 18 základních technologiích, čímž překonalo mezeru v 6kV vysokonapěťové technologii pro velká rýpadla a výrazně snížilo celkové provozní náklady. Jeho úspěch ještě před uvedením na trh, který se projevil mnoha objednávkami, odráží slibný potenciál a uznání odvětví v těžebním průmyslu.

Čerpadlo na beton 710S pro nákladní automobily

Čerpadlo nové generace montované na nákladní automobily nabízí nejdelší výložník v oboru, minimální nároky na instalační plochu a flexibilní konstrukci výložníku, včetně možnosti plného vyložení v rozsahu 360 stupňů. Jeho vynikající konstrukce poskytuje zákazníkům ekologické, energeticky účinné, stabilní a spolehlivé řešení a podporuje technologický pokrok v celém odvětví.

Autojeřáb STC2400C8-8

Tento model, který je uznáván jako největší 240tunový autojeřáb na světě, je proslulý svým mimořádně dlouhým hlavním výložníkem a bezkonkurenčním výkonem a v roce 2023 si zajistil významný tržní podíl ve výši 57,9 %. Nabízí možnosti 300tunového jeřábu a je vybaven univerzálním 25tunovým protizávažím s možností přemístění o jeden metr, což přináší revoluci v efektivitě provozu a bezpečnostních standardech.

Pásový jeřáb SCC22000A

Tento model, který využívá nejnovější pokroky v oblasti stavebních technologií a několik inovací v oboru, je největším pásovým jeřábem, který byl kdy z Číny vyvezen, a je vhodný i pro stavební práce v těch nejnáročnějších a nejchladnějších podmínkách. Jeřáb SCC22000A plynule integruje dva jeřáby do jednoho superjeřábu s nosností přesahující 4000 tun, čímž dosahuje exponenciálního zvýšení výkonu.

Společnost SANY dále upevnila své celosvětové prvenství uvedením několika průkopnických produktů se zaměřením na míchačky na vodíkový pohon a integrované asfaltovací zařízení. Vodíkem poháněná míchačka je první svého druhu v Číně s nezávisle vyvinutým systémem palivových článků a podtrhuje pokrokové schopnosti společnosti SANY v oblasti výzkumu a vývoje řešení využívajících obnovitelné zdroje energie.

Inovativní portfolio výrobků společnosti SANY ji vyneslo na špičku odvětví, což se projevuje mnoha úspěchy včetně třináctiletého prvenství v prodeji výkopových strojů v Číně, uznání za nejlepší světovou značku strojů na výrobu betonu a ohromujícího více než 50% růstu na mezinárodních trzích zdvihacích strojů. Kromě toho společnost dosáhla průlomových úspěchů v celosvětovém odvětví výroby strojů pro stavbu silnic a hloubení. Tyto úspěchy podtrhují klíčovou roli společnosti SANY při podpoře udržitelného rozvoje průmyslu stavebních strojů na celém světě.

Video - https://mma.prnewswire.com/media/2482015/SANY_Pioneers_Global_Construction_Machinery_Innovations.mp4 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1518641/logo_Logo.jpg

KONTAKT: Dongxu Shen, shendx3@sany.com.cn

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

 Společnost SANY Heavy Industry je průkopníkem globálních inovací stavebních strojů a podporuje hnutí za udržitelný průmysl  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.