Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Mezinárodní den mládeže 2024: společnost Shanghai Electric zahajuje školení pro nové zaměstnance se zaměřením na kariérní rozvoj mladých lidí

PR článek, aktualizováno 15. srpna 2024, 8:55

Šanghaj 15. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - • V poslední vlně náboru nastoupilo do společnosti Shanghai Electric více než 700 absolventů, kteří spolu se společností proměňují nápady v inovace pomáhající urychlit inteligentní a ekologickou transformaci energetického průmyslu

Společnost Shanghai Electric (SEHK: 2727, SSE: 601727) nedávno zahájila komplexní školicí program, který je přizpůsoben více než 700 nově přijatým absolventům. Cílem tohoto kroku, který následuje po celostátním náboru zaměstnanců, je vychovat mladé talenty pro odvětví, jež stojí v čele přetváření energetického průmyslu. V rámci programu navštívili nově přijatí zaměstnanci průmyslové základny společnosti Shanghai Electric, kde se seznámili s firemní strukturou, inovačními procesy, digitálním pokrokem a strategiemi řízení talentů.

"Mladé talenty byly vždy hnacím motorem našeho průběžného růstu a dlouhodobé vize," prohlásil Zhu Zhaokai, ředitel společnosti Shanghai Electric Holdings Group. "Díky jejich inovativnímu duchu a novým pohledům na věc je společnost Shanghai Electric dynamická a pokrokově smýšlející. Při pohledu do budoucnosti je pro nás zásadní, abychom i nadále podporovali mladé talenty a povzbuzovali naše nové zaměstnance k tomu, aby využívali kreativitu a vykonávali inovativní práci."

Letošní nábor zaměstnanců ve společnosti Shanghai Electric podtrhuje strategické zaměření společnosti na prosazování inovací v oblasti špičkových, inteligentních a ekologických oborových a energetických zařízení.

Ústředním bodem je přilákání prvotřídních talentů:

• 348 nových členů má magisterský nebo doktorský titul, což odpovídá 48 % z celkového počtu přijatých;

• 78 je absolventů předních světových univerzit, z nichž více než 90 % pochází ze vzdělávacích institucí zařazených do žebříčku QS Top 200.

V rámci inteligentního rozvoje se společnost Shanghai Electric zaměřila na nábor zaměstnanců v oblastech, které jsou pro její růst klíčové, a to v oblasti automatizace a digitálních technologií. Přijatí v roce 2024:

• 34 % absolventů se specializuje na obory, jako jsou umělá inteligence, inteligentní věda a technologie, inteligentní výrobní inženýrství a automatizace, což jsou odvětví, která jsou čím dál důležitější pro rozvoj provozu elektráren, automatizačních zařízení, jaderné energetiky a průmyslového softwaru.

Společnost Shanghai Electric dává jasně najevo svůj závazek k ekologické udržitelnosti, když upřednostňuje kandidáty s odbornými znalostmi v oblasti ekologických odvětví.

• Společnost aktivně vyhledává absolventy v oblasti životního prostředí, chemického inženýrství, obnovitelných zdrojů energie a pokročilých energetických technologií, přičemž 40 % nových zaměstnanců pochází z těchto specializovaných oborů.

Digitální transformace a hodnocení šité na míru

Digitální transformace představuje základ strategie společnosti Shanghai Electric, která hledá nová řešení pro inovaci energetických a průmyslových zařízení. V letošním roce byl náborový proces optimalizován pomocí přizpůsobených online hodnocení, která identifikovala jedinečný potenciál jednotlivých uchazečů. Školení pro nové zaměstnance zahrnuje inovativní metody, jako jsou skupinové diskuse bez vedoucích a komplexní případové studie, které jsou sladěné se strategickými cíli společnosti.

Systém rozvoje talentů "Excellence E+"

Pro maximalizaci potenciálu mladých odborníků vyvinula společnost Shanghai Electric rámec pro rozvoj talentů „Excellence E+" se třemi cíli Electric+, Empower+ a Engine+, který je rozdělen do pěti fází: integrace, porozumění, budování dovedností, vylepšení a úspěch. Nově přijatí zaměstnanci se zapojí do programů rozvoje talentů na základě své kariéry a fáze růstu. Mezi klíčové programy patří intenzivní vzdělávací tábor, projekty na kultivaci mladých talentů, manažerské a technické stáže či speciální program pro rozvoj budoucích technologických lídrů.

Cílené programy a praktická školení

Shanghai Electric Wind Power Group, dceřiná společnost Shanghai Electric, představila podrobný program zaměřený na fázi pochopení pro mladé talenty, přičemž využívá model „1+2+2+12". Komplexní přístup je zárukou toho, že si noví zaměstnanci osvojí základní postupy, technologii výrobků, montážní techniky a řízení pracoviště. Skládá se z následujících částí:

• jeden měsíc teoretické výuky,

• dva měsíce praktických zkušeností v dílně,

• dvouměsíční výuka na větrných elektrárnách,

• a 12 měsíců školení na pracovišti.

Skupina Shanghai Electric Power Station Group se také zaměřuje na mladé odborníky ve fázi úspěchu, aby vychovala budoucí vedoucí pracovníky na poli obnovitelných zdrojů energie. Jelikož se svět stále rychleji posouvá směrem k udržitelné energii, poskytuje tato strategická iniciativa intenzivní vzdělávání v klíčových oblastech, jako jsou elektrochemie, materiálová věda, polovodiče a fyzika. Cílem tohoto školení je vybavit zmíněné osoby s vysokým potenciálem různorodými dovednostmi, bez kterých se neobejdou. když budou chtít vyniknout na konkurenčním trhu s obnovitelnými zdroji energie.

Další informace naleznete na https://www.shanghai-electric.com/group_en/ .

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2480831/video.mp4 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2346204/Shanghai_Electric_logo.jpg 

 

KONTAKT: Jin Shen +86(21)33261246 Email: shenjin@shanghai-electric.com

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezinárodní den mládeže 2024: společnost Shanghai Electric zahajuje školení pro nové zaměstnance se zaměřením na kariérní rozvoj mladých lidí  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.