Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Štěstí přeje odvážným: Společnost VT Markets představila nové celosvětové partnerství s fotbalovým klubem Newcastle United

PR článek, aktualizováno 19. srpna 2024, 8:08

Sydney 19. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost VT Markets, globální makléř s různými aktivy, s hrdostí oznamuje nové partnerství s fotbalovým klubem Newcastle United. Tato spolupráce spojuje dva subjekty, které jsou symbolem odvahy, vytrvalosti a inovací.

„Jsme hrdí na to, že společnost VT Markets považuje Newcastle United za ideálního partnera na poli podpory a růstu svých ambiciózních plánů rozvoje na trzích po celém světě," prohlásil obchodní ředitel Newcastle United Peter Silverstone. „Jsme rádi, že můžeme v našem klubu přivítat dalšího mezinárodně uznávaného partnera a těšíme se na úzkou spolupráci se společností VT Markets."

„Z partnerství s klubem Newcastle United – týmem, který je zárukou stejné snahy o dokonalost a inovace, o jakou usilujeme ve společnosti VT Markets – jsme neuvěřitelně nadšeni," vysvětluje Agustin Bilinskis, vedoucí strategických operací pro oblast APAC společnosti VT Markets.

Na počest této spolupráce byl představen speciální dres s číslem „77". Číslo „77" má pro společnost VT Markets velký význam a symbolizuje štěstí i naši touhu po dalším růstu. Ve fotbale představuje číslo a jméno hráče jeho ikonickou a nezapomenutelnou identitu a my jsme pro ztělesnění tohoto globálního partnerství vybrali číslo, které hluboce rezonuje v kombinaci s naší značkou.

Partnerství bylo oficiálně zahájeno na mezinárodním turnaji J. League International Series 2024 v Japonsku. K vrcholům akce patřila výměna symbolů uznání. Newcastle United věnoval dres se speciálně zvoleným číslem „77", zatímco společnost VT Markets se odvděčila trofejí uznání.

Tato událost proběhla za účasti zástupců obou organizací 31. července na stadionu Saitama v Japonsku, který se pyšní kapacitou 63.700 diváků. Společnost VT Markets zastupovali Agustin Bilinskis, vedoucí strategických operací pro region APAC, a Dandelyn Koh, vedoucí globální značky. Za klub Newcastle United dorazil obchodní ředitel Peter Silverstone.

O společnosti VT Markets

VT Markets je regulovaná makléřská společnost s různými aktivy, která v současnosti působí ve více než 160 zemích. Získala řadu mezinárodních ocenění, včetně ocenění pro nejlepšího online obchodníka a nejrychleji rostoucího makléře. V souladu se svým posláním zpřístupnit obchodování všem nabízí společnost VT Markets komplexní přístup k více než 1000 finančním nástrojům a klienti mají možnost využívat výhod bezproblémového obchodování prostřednictvím oceňované mobilní aplikace.

Další informace najdete na oficiálních webových stránkách společnosti VT Markets nebo na e-mailové adrese info@vtmarkets.com. Společnost VT Markets můžete sledovat rovněž na Facebooku, Instagramu nebo LinkedIn.

V případě dotazů na média a možnostech sponzoringu napište na media@vtmarkets.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2483693/Image.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2483694/Image_2.jpg

KONTAKT: Brian Koh, brian.koh@vtmarkets.com; Dandelyn Koh, Vedoucí globální značky a PR, dandelyn.koh@vtmarkets.com; Melanie Chong, Asistentka manažera, globální PR a komunikace, melanie.chong@vtmarkets.com 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Štěstí přeje odvážným: Společnost VT Markets představila nové celosvětové partnerství s fotbalovým klubem Newcastle United  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.