Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vantage Foundation podporuje organizaci Saigon Children's Charity

PR článek, aktualizováno 19. srpna 2024, 12:39

Ho Či Minovo Město (Vietnam) 19. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Nadace Vantage s potěšením oznamuje uzavření partnerství se Saigon Children's Charity (saigonchildren), významnou organizací registrovanou ve Velké Británii, která se věnuje poskytování vzdělávacích příležitostí a podpory znevýhodněným dětem ve Vietnamu.

Organizace Saigon Children's Charity, která byla založena v roce 1992, se zásadním způsobem zasloužila o překonání překážek v přístupu ke vzdělání v celém Vietnamu, včetně chudoby, zeměpisných podmínek a zdravotního postižení. Její aktivity zahrnují poskytování stipendií, která studentům umožňují studovat bez finančních starostí, budování vzdělávacích zařízení ve znevýhodněných oblastech, zajišťování klíčového odborného vzdělávání a podporu dětí se speciálními potřebami.

Příspěvek nadace Vantage Foundation pomůže rozšířit stipendijní programy organizace Saigon Children pro nadcházející školní rok 2024-2025 a podpoří její vzdělávací aktivity.

Výkonný ředitel nadace Vantage Foundation Steven Xie vyjádřil své potěšení z nového partnerství následovně: „Je nám ctí podpořit zásadní práci nadace Saigon Children při zlepšování přístupu dětí ve Vietnamu ke vzdělání. Vzdělání je mocným nástrojem změny a my jsme hrdí, že můžeme přispět ke světlé budoucnosti těchto studentů."

Vedoucí fundraisingu a komunikace v organizaci Saigon Children's Charity CIO Van Vuongová uvedla: „Vážíme si jakékoli podpory – ať již finanční, nebo prostřednictvím jiných aktivit – a zveme všechny zájemce ke sledování našich aktualit a případné zapojení do našeho úsilí."

Nadace Vantage Foundation se věnuje podpoře vzdělávacích příležitostí a zvyšování prosperity v komunitách po celém světě. Také tento příspěvek je v souladu s posláním Vantage Foundation zlepšovat lidské životy prostřednictvím smysluplných partnerství a zapojování komunit.

Více informací o Saigon Children's Charity a možnostech zapojení do její činnosti naleznete na webových stránkách www.saigonchildren.com.

O nadaci Vantage Foundation

Nezávislá charitativní organizace Vantage Foundation byla založena v roce 2023 v technologickém centru McLaren ve Velké Británii. Nadace spolupracuje s charitativními organizacemi po celém světě, včetně The iREDE Foundation v Nigérii, Teach For Malaysia v Malajsii a Instituto Claret v Brazílii.

Další informace naleznete na adrese www.vantage.foundation.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2483718/1.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2299654/Vantage_Foundation_Logo.jpg 

KONTAKT: Gwyneth Yeo, gwyneth.yeo@vantagemarkets.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vantage Foundation podporuje organizaci Saigon Children's Charity  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.