Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Úterý 24. září 2024  |  Svátek má Jaromír
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Developerská skupina SATPO zahájila prodej exkluzivních bytových a komerčních jednotek v prestižním projektu Rezidence PO7SKÁ, který se nachází v srdci královských Vinohrad.

PR článek, aktualizováno 19. srpna 2024, 13:29

Praha 19. srpna 2024 (PROTEXT) - Rezidence PO7SKÁ představuje prémiové bydlení s odkazem pro budoucí generace. Pro vlastní bydlení či investici nabízí celkem 33 jednotek od útulných 1+kk až po prostorné 4+kk s výměrou od 38 m² do 143 m². Pro komerční účely jsou k dispozici 3 jednotky o rozloze 65 až 104 m². Nachází se v ulici Polská na pražských Vinohradech, která sousedí s Riegrovými sady a náměstím Jiřího z Poděbrad, vyniká svou prestižní adresou, skvělou dostupností a bohatou občanskou vybaveností.

Každý byt splňuje vysoké nároky na pohodlí a kvalitu života, ať už jde o vybrané materiály, standard finálního dokončení či dispoziční uspořádání. Mosazné detaily, vitráže a kování podtrhují historický ráz budovy, zatímco moderní technologie zajistí nejvyšší komfort a bezpečnost. Za pozornost stojí dřevěné vícevrstvé podlahy, luxusní dlažba, kvalitní okna, stropy z jemné štukové omítky s okrasnými fabiony. Většina bytů má samostatnou toaletu pro hosty, koupelny disponují podlahovým vytápěním a ve vybraných bytech jsou navrženy en-suite koupelny. Obývací pokoje akcentují reprezentativní styl a otevřený prostor, kterému dominují vstupní dvoukřídlé historické dveře. Podkrovní byty mají navíc celoplošné podlahové vytápění, přípravu pro krb, klimatizační jednotky a prostorné terasy.

Společné prostory zahrnují fitness a wellness se saunou, moderní prosklený výtah, reprezentativní vstupní halu a sklepní prostory ke každé jednotce. Společný dvůr plný zeleně a s posezením poskytuje místo pro společné chvíle s rodinou a přáteli.

Za architektonickým zpracováním rezidenčního historického domu stojí tým architektů BDA architekti s.r.o.. a pan Ing. Arch. Richard Bartík komentuje: „Cílem celého projektu bylo navrátit rezidenčnímu domu historické kouzlo a učinit tak co nejvkusnějším způsobem. Výsledkem je nadčasová rezidence s exkluzivním charakterem, která ustojí zkoušku času. Kompletní rekonstrukce nádherné budovy, architektonicky bohatě členěné v historizující tradici s kvalitní secesní dekorací z počátku 20. století v jedné z nejkrásnějších pražských čtvrtí, byla prováděna dle původních architektonických plánů, naváže tak na nejslavnější období tohoto domu.“

Rezidence PO7SKÁ je nejen investicí do luxusního bydlení, ale i do historie a tradice královských Vinohrad, nabízí mimořádné místo pro život. Více informací včetně aktuální nabídky nemovitostí je prezentováno ZDE.

ZÁKLADNÍ INFORMACE O PROJEKTU

zahájení stavby

3.Q 2024

kolaudace a předání bytových jednotek

3.Q 2025 a 4.Q 2025

architekt projektu

BDA architekti s.r.o.

dodavatel stavby

probíhá výběrové řízení do konce 3.Q 2024

prezentace Rezidence PO7SKÁ

https://www.satpo.cz/polska-7/o-projektu

 

O společnosti

Developerská skupina SATPO se specializuje na rezidenční development, pozemkový development pro výstavbu rodinných domů a rozvojový development. Je aktivní zejména v Praze a okolí od roku 1994 a má za sebou desítky úspěšných rezidenčních projektů. Mezi významné patří Rezidence Sacre Coeur2 oceněná MIPIM Awards 2017, Vitality Rezidence oceněná Best of Realty 2018, dále pak Rezidence Kobrova a Holečkova House oceněné v kategorii Cena architektů v soutěži Realitní projekt roku.

Každý developerský projekt skupiny SATPO je tvořen podobným způsobem jako zakázkové krejčovství. Veškeré návrhy, pragmatická konstrukční řešení inspirované složitostí městského prostředí a finální dokončení ve vysoké kvalitě až do nejmenšího detailu představuje podpis této společnosti. Díky integraci okolních staveb nepomíjí význam historického kontextu a přitom plně respektuje moderní architekturu ve spojení sociálních vlivů.

Moderní architektonické zpracování všech rezidenčních projektů v kombinaci s použitím nadstandardních materiálů pro vnitřní vybavení bytových jednotek je jasným dokladem, že má společnost dlouholeté zkušenosti v oblasti přípravy a řízení výstavby rezidenčního bydlení.

Veškeré odborné zázemí spojené s pořízením a financováním nového bydlení, klientské změny, interiér na klíč a doplňkové služby před nastěhováním jsou nedílnou součástí klientské péče. Zkušený prodejní tým pomůže při výběru nového bydlení v příjemném a komfortním prostředí prodejního centra SATPO.

Skupina SATPO buduje pozitivní veřejný image a aktivně se podílí na rozvoji trhu s nemovitostmi. Patří mezi významné hráče s pevnou pozicí na realitním trhu a zakládá si na spokojenosti svých klientů i investorů.

 

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Developerská skupina SATPO zahájila prodej exkluzivních bytových a komerčních jednotek v prestižním projektu Rezidence PO7SKÁ, který se nachází v srdci královských Vinohrad.  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.