Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

UTime Limited připravuje účast na mezinárodních lékařských veletrzích a konferencích

PR článek, aktualizováno 25. srpna 2024, 8:14

Šen-čen (Čína) 25. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost UTime Limited (NASDAQ: WTO) (dále jen „UTime" nebo „společnost") s potěšením oznamuje svou plánovanou účast řady mezinárodně uznávaných lékařských veletrhů a konferencí. Tyto nadcházející události poskytnou společnosti UTime cennou příležitost prezentovat své nejnovější úspěchy v oblasti zdravotnických přístrojů a řešení a prohloubit kontakty a partnerství v rámci globálního zdravotnického průmyslu.

Na nadcházejícím veletrhu MEDICA v německém Düsseldorfu, jednom z nejvlivnějších světových veletrhů zdravotnické techniky a přístrojů, se společnost UTime chystá vystavit své poslední inovace v oblasti lékařských monitorovacích zařízení a inteligentních diagnostických nástrojů. Prostřednictvím prezentace ve svém stánku chce rovněž zdůraznit své průkopnictví v celém hodnotovém řetězci výroby zdravotnické techniky.

Kromě veletrhu MEDICA se společnost UTime plánuje zúčastnit také Konference kardiologické společnosti (Cardiology Society Conference), Konference o spánku (Sleep Conference) a Konference o hypertenzi (Hypertension Conference). Tyto konference sdružují přední lékařské odborníky a vědce, čímž poskytují společnosti UTime nejen platformu pro prezentaci jejích technologických pokroků v daném odvětví, ale také vynikající příležitost učit se a čerpat poznatky od kolegů z celého světa.

Připravovaná účast na akcích podtrhuje dlouhodobý závazek společnosti UTime ovlivňovat globální sféru medicíny a zdravotní péče a je také důkazem její mise zlepšovat lidské zdraví prostřednictvím technologických inovací.

Společnost UTime se rovněž chystá prozkoumat možné projekty spolupráce s různými mezinárodními zdravotnickými organizacemi a výzkumnými ústavy, zejména v oblasti telemedicíny a využití umělé inteligence ve zdravotnictví. Pomocí těchto mezinárodních spoluprací chce Společnost urychlit globální nasazení svých produktů a v konečném důsledku přinést prospěch pacientům na celém světě.

O společnosti UTime Limited

Cílem společnosti UTime je transformovat oblast zdraví a wellness prostřednictvím inovativních nositelných lékařských technologií. Využitím špičkového výzkumu a strategických partnerství se společnost UTime snaží poskytovat účinná řešení pro prevenci nemocí v celosvětovém měřítku. Další informace naleznete na webových stránkách http://www.utimeworld.com/.

Výhledová prohlášení

Prohlášení v této tiskové zprávě o budoucích očekáváních, plánech a vyhlídkách, jakož i jakákoli jiná prohlášení týkající se záležitostí, které nejsou historickými fakty, mohou představovat „výhledová prohlášení" ve smyslu § 21E zákona o burze cenných papírů (Securities Exchange Act) [USA] z roku 1934, ve znění pozdějších předpisů, a amerického Zákona o reformě vedení soudních sporů týkajících se soukromých cenných papírů z roku 1995 (U.S. Private Securities Litigation Reform Act of 1995). Slova „očekávat", „věřit", „pokračovat", „mohl", „odhadovat", „očekávat", „zamýšlet", „může", „plánovat", „potenciální", „předvídat", „projektovat", „měl by", „cíl", „bude", „by" a podobné výrazy označují, že se jedná o výhledová prohlášení, ačkoli ne všechna výhledová prohlášení tato identifikační slova obsahují. Skutečné výsledky se mohou podstatně lišit od výsledků uvedených v těchto výhledových prohlášeních v důsledku různých důležitých faktorů uvedených v části „Rizikové faktory" ve výroční zprávě na formuláři 20-F předložené Komisi pro cenné papíry a burzy (U.S. Securities and Exchange Commission) dne 30. července 2024. Veškerá výhledová prohlášení obsažená v této tiskové zprávě se vztahují pouze k datu jejího vydání a společnost se výslovně zříká jakékoli povinnosti aktualizovat jakákoli výhledová prohlášení, ať už v důsledku nových informací, budoucích událostí nebo z jiného důvodu.

Pro více informací kontaktujte:

Eaky Tan

eaky@westock.com

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

UTime Limited připravuje účast na mezinárodních lékařských veletrzích a konferencích  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.