Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hisense a Black Myth: Wukong přináší revoluci v AAA hraní na velkých obrazovkách

PR článek, aktualizováno 26. srpna 2024, 7:49

Čching-tao (Čína) 26. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Vydání netrpělivě očekávané hry Black Myth: Wukong představuje zásadní převrat v herním průmyslu. Přelomová čínská AAA hra v kombinaci s výjimečnými grafickými možnostmi obrazovek Hisense nabízí vizuálně ohromující cestu bohatou mozaikou čínských příběhů. Připojte se ke globální hráčské komunitě a objevte nadčasový půvab tohoto kulturního mistrovského díla!

Jako vůbec první čínské veledílo z kategorie AAA her je Black Myth: Wukong průlomovým počinem, který zcela změnil hranice čínského herního vývojářství. V rámci zachování historické přesnosti architektury produkční tým pečlivě zreprodukoval proslulé památky, jako je chrám Ling-jin (Lingyin) v Chang-čou a chrám Š'-s' (Shisi) v Li-šuej v provincii Če-ťiang, čímž vytvořil rozsáhlou virtuální knihovnu starobylých čínských staveb. Kromě své hratelnosti je tak Black Myth: Wukong také kulturním artefaktem a kinematografickým skvostem, který oslavuje samotnou podstatu čínské estetiky.

Hra Black Myth: Wukong přináší nesčetné množství vizuálně působivých scén s vysokými kontrasty, které představují pro možnosti běžných televizorů nemalou výzvu. Oficiálně doporučované televizory Hisense řady ULED Mini-LED U7 a QLED E7 PRO jsou proto ideálním partnerem, který oživí tmavé detaily ve hře a vtáhne hráče do ještě autentičtějšího a napínavějšího světa čínské mytologie.

Pro ještě dokonalejší herní zážitek vybavila společnost Hisense tyto televizory ve spolupráci s herními vývojáři unikátním grafickým režimem Black Myth: Wukong. Ten díky vlastnímu barevnému nastavení slibuje technologii Total HDR Solution, precizní správě barev 3D Color Master a zvýrazněným tmavým detailům skutečně dokonalé zachycení čínské estetiky, charakteristické pro Black Myth: Wukong. Televizory Hisense precizně vykreslují i ty nejmenší podrobnosti propracovaných nástěnných fresek v herních lokacích, a dokazují tak, že jsou skutečně ideální volbou pro toto AAA mistrovské dílo.

Oba prémiové televizory Hisense nabízejí nativní obnovovací frekvenci 144 Hz a zaručují plynulé hraní bez prodlev díky pokročilým funkcím, jako jsou ALLM, AMD FreeSync Premium a HDMI 2.1. Technologie Dolby Vision a Atmos hráče okouzlí fascinujícími herními vizuály a spolu s Full Array Local Dimming a Quantum Dot Color jej přímo přenesou do dynamického a realistického světa Black Myth: Wukong.

Televizory Hisense ULED nabízejí díky technologii Hi-View Engine jedinečný výpočetní algoritmus kvality obrazu, který umožňuje dosáhnout okamžité přesné kontroly světla, výrazně snižuje pohybovou neostrost a zajišťuje plynulé a hladké akční sekvence. Funkce nastavení kvality obrazu na bázi umělé inteligence dokáže také inteligentně určit hlavní objekt v obraze a automaticky optimalizovat hloubku ostrosti, čímž dokonale zviditelní například složité detaily Sun Wukongovy zlaté hole.

Úchvatné obrazy Black Myth: Wukong, které ožívají na obrazovkách televizorů Hisense, jsou důkazem 55 let technologických inovací této značky. Společnost Hisense nezávisle vyvinula vlastní čip pro kvalitu obrazu a dosáhla plnohodnotného nezávislého výzkumu a vývoje v oblasti Mini LED. Díky více než 1000 patentovaným technologiím tak dnes nabízejí ULED televizory Hisense výjimečnou kvalitu obrazu, která umožňuje hráčům na celém světě naplno vychutnat podmanivý svět hry Black Myth: Wukong.

O společnosti Hisense

Hisense je přední světovou značkou domácích spotřebičů a spotřební elektroniky a oficiálním partnerem šampionátu UEFA EURO 2024™. Podle údajů společnosti Omdia se značka Hisense v roce 2023 i v prvním čtvrtletí roku 2024 umístila na 2. místě žebříčku celkového celosvětového prodeje televizorů a na 1. místě v kategorii televizorů s úhlopříčkou 100". Společnost prošla rychlou expanzí a nyní působí ve více než 160 zemích, přičemž se specializuje na multimediální produkty, domácí spotřebiče a inteligentní informační technologie.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2488633/Hisense_Black_Myth_Wukong.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2488634/Hisense_Black_Myth_Wukong_2.jpg 

KONTAKT: Patrick Chen, patrick.chen@bluecurrentgroup.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hisense a Black Myth: Wukong přináší revoluci v AAA hraní na velkých obrazovkách  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.